Η Γη της Ελιάς: Την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά.

  • Αθηνά μας…καλώς ήρθε στο κλαμπ! Τουλάχιστον εσένα ο Γεωργίου κάτι θα κάνει να σε σώσει. ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ;

Ο Ιάκωβος και η Αθηνά είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ξεκίνησαν να συναντιούνται κρυφά και τόσο η Αθηνά όσο και ο Ιάκωβος έχουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και είναι στήριγμα. Κι ενώ τα κρυφά τους ραντεβού συνεχίζονται κανονικά η Αναστασία δεν αργεί να υποψιαστεί το ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος που θα ξεσηκώσει αντιδράσεις στη Μάνη

Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Γη της Ελιάς στα ίχνη του ζευγαριού θα πλησιάσει και η Ιουλία. Ο Ιάκωβος βλέποντας την Αθηνά να αγχώνεται διαρκώς για το αν θα ανακαλύψει κάποιος την σχέση τους παίρνει μία απόφαση που θεωρεί πως είναι για το καλό της όμως θα πληγώσει πολύ την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά

Αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ισπανία χωρίς να προειδοποιήσει την Αθηνά και χωρίς να ξέρει κανείς το πότε και το αν θα γυρίσει. Η Αθηνά χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και νιώθει ότι την εγκατέλειψε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 147 , 148 , 149 , 150 , 151

Για ακόμη μία φορά πιστεύει ότι αφέθηκε σε έναν άντρα κι αυτός τα παράτησε στα δύσκολα και την πρόδωσε για ακόμη μία φορά. Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Ιάκωβος της έπαιξε ένα τόσο άσχημο παιχνίδι. Τελικά θα γυρίσει πίσω ο Ιάκωβος; Κι αν γυρίσει η Αθηνά θα είναι εκεί για να τον περιμένει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *