Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τουςΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες αφού η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους.  Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

H υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου, που καταλαβαίνουν πόσο μόνη αισθάνεται. Στα Γιάννενα, η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη…

Διαβάστε Επίσης  Στο Παρά 5: Οι ήρωες κλείνουν 18 χρόνια και το γιορτάζουν με απίστευτο τρόπο

Όταν ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο της επιστροφής της Αργυρώς, έρχεται αντιμέτωπος με τους πιο σκοτεινούς φόβους του, αλλά και με τις μεγαλύτερες ελπίδες του.

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους
Από τη μία τρέμει μήπως εκείνη τον έχει ξεπεράσει, ζει πλέον μόνο για την οικογένειά της και δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό μπροστά της, από την άλλη όμως ξέρει μέσα του πως αυτό που έζησαν ήταν πολύ δυνατό και για τους δύο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ημερομηνία της πρεμιέρας του γ’ κύκλου

Η πρώτη τους συνάντηση στην Κρήτη ύστερα από τόσο καιρό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματα που ήθελαν να κρύψουν βαθιά μέσα τους. Μία ηλεκτρισμένη συνάντηση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους.

Λίγο αργότερα η Μαρίνα θα κάνει μία αποκάλυψη στην Κατερίνα για το παιδί. “Το παιδί Κατερίνα. Το παιδί είναι του Αστέρη“, της ομολογεί και η Κατερίνα μένει άφωνη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *