Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές. Θα δούμε να Πεθαίνει ο Σταύρος;

Ο Σταύρος παραμένει τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ στη σειρά Σασμός. Είναι η γυναίκα που θέλει να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του. Μόνο που λογαριάζει χωρίς τον… ξενοδόχο. Και όπου ξενοδόχος, ο αδελφός του. και ο Αστέρης.

Ο Βαγγέλης καταφέρνει να βάλει σε κίνδυνο όλη του την οικογένεια. Οι τοκογλύφοι χτυπούν ξανά την πόρτα του απειλητικά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όλοι. Ακόμη και ο Σταύρος…

Τα απανωτά λάθη (και πάθη) του Βαγγέλη, θα στοιχίσουν πολύ ακριβά. Τα δύο αδέλφια θα πιαστούν στα χέρια, με τον Σταύρο να τονίζει στον αδελφό του πως, πλέον, δεν είναι μόνος του! Έχει πλάι του την Αργυρώ και το παιδί τους, τον Πετρή.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Ιουλία – Χρήστος σε σκοτεινές περιπέτειες

Ο Βαγγέλης δεν καταλαβαίνει. Συνεχίζει να μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια. Δεν μπορεί με τίποτα να ελέγξει τους εθισμούς του. Τα χρέη αυξάνονται και οι τοκογλύφοι ξεκινούν τις απειλές, την ίδια στιγμή που ο Σταύρος πιστεύει πως όλα θα διορθωθούν. Αλλά δεν διορθώνονται.

Η μέρα που η πόρτα τους θα χτυπήσει, δεν αργεί. Οι τοκογλύφοι θέλουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους με κάθε κόστος. Δεν νοιάζονται καθόλου για την ανθρώπινη ζωή, παρά μόνο για τα χρήματά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα ξαναβρίσκει σε Βασιλική και Φίλιππο

Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;Η Αργυρώ συνειδητοποιεί τον τεράστιο κίνδυνο και ζητάει από τον Σταύρο να εγκαταλείψουν άμεσα τα Γιάννενα. Άλλωστε, η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης χειροτερεύει και η Μαρίνα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η Αργυρώ θεωρεί πως αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία. Ζητάει από τον Σταύρο να τα αφήσει όλα πίσω του, για να σωθεί. Θα καταφέρει, όμως, ο Σταύρος να αφήσει τον αδελφό του στην τύχη του; Ο Βαγγέλης κινδυνεύει το ίδιο… Τα αδέλφια διχάζονται, με τον κίνδυνο να καραδοκεί.

Θα σκοτώσουν οι Τοκογλύφοι τον Σταυρό; Θα δουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *