Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης ξεφτιλίζει την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης ξεφτιλίζει την Ιουλία

Μπορεί το ελαιοτριβείο να φέρει κοντά τους δύο πρωταγωνιστές στην γη της ελιάς, όμως ο Στάθης και η Ιουλία θα βρεθούν ξανά σε μεγάλη σύγχυση. Η Ιουλία αναλαμβάνει τα ηνία του ελαιοτριβείου, με τον Στάθη να της κάνει μία μεγάλη επαγγελματική πρόταση.

                   Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης ξεφτιλίζει την Ιουλία

Ενώ στην αρχή οι δυο τους φαίνεται πως συνεργάζονται, στη συνέχεια ο έλεγχος ξεφεύγει. Ο Στάθης δεν αντέχει να μένει “τυπικός” απέναντί της και την πολιορκεί ξανά. Της αναφέρει πόσο πολύ την αγαπάει και πως δε θέλει να είναι άλλο χωριστά.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος και Αποστόλης έρχονται αντιμέτωποι

Η Ιουλία, προκειμένου να τον αποφύγει, οδηγείται σε ένα μοιραίο επαγγελματικό λάθος. Αυτό θα την εξοργίσει, με αποτέλεσμα το ξέσπασμά της να είναι τεράστιο. Φωνάζει στον Στάθη πως δε θέλει να τον ξανά δει, πως η ιστορία τους τελείωσε, πως δεν είναι σε θέση να ακούσει λέξη!

Ο Στάθης αποφασίζει να απομακρυνθεί από ελαιοτριβείο, αλλά και από την Ιουλία στην γη της ελιάς. Όμως, πριν το κάνει αυτό, στέκεται απέναντί της, έτοιμος για ένα γερό και τελευταίο ξεκαθάρισμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Που κρύβεται ο Κώστας, μετά τον φόνο;

Μη μπορώντας να αντέξει άλλο τις προσβολές της, τής μιλάει πάρα πολύ άσχημα, χτυπώντας την εκεί που πονάει. Της δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, ξεστομίζοντας λόγια βαριά, τα οποία αργότερα θα μετανιώσει. Η Ιουλία τον κοιτάζει άναυδη, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Ο Στάθης έχει δώσει την χαριστική του βολή κι έχει κλείσει την πόρτα πίσω του. Όσο κι αν τον πονάει, επιστρέφει στην Αρετή, ξεκαθαρίζοντας πως η παραμονή του στο σπίτι θα είναι προσωρινή. Στο μεταξύ, η Ιουλία παλεύει να συνειδητοποιήσει όλα όσα άκουσε από το στόμα του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *