Σασμός: Ο Καραπάνος ξεσπά σε κλάματα – Αμηχανία στο κελί

Σασμός: Ο Καραπάνος ξεσπά σε κλάματα – Αμηχανία στο κελί

Μία πολύ συγκινητική στιγμή θα βιώσει ο Καραπάνος, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης θα του θυμίσει τον γιο του, με αποτέλεσμα τα μάτια του ισοβίτη να γεμίζουν σύντομα με δάκρυα. Μία αναδρομή στο παρελθόν ξεκινά, ένα ταξίδι πίσω στα γενέθλια του μικρού του γιου που έχει να τα γιορτάσει 30 χρόνια από τότε…

   Σασμός: Ο Καραπάνος ξεσπά σε κλάματα – Αμηχανία στο κελί

Για πρώτη φορά οι τηλεθεατές θα δουν τον Καραπάνο να λυγίζει. Ο Αστέρης τον ακούει με προσοχή, με τη στιγμή αυτή να είναι αμήχανη, αλλά και συγκινητική ταυτόχρονα. Ο Βλάσης δείχνει πως έχει και καλή πλευρά, πέρα από το σκληρό κι αδίστακτο χαρακτήρα του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ αρνείται να επιστρέψει στην δουλειά της

Ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, τότε που ο γιος του ήταν μικρός. Στα τελευταία γενέθλια που πέρασαν μαζί, του είχε αγοράσει μία τούρτα φράουλα, γνωρίζοντας την αδυναμία του για τις φράουλες. Μάλιστα, του είχε πάρει για δώρο ένα τρενάκι που είχε δει ο μικρός στη βιτρίνα και είχε τρελαθεί.

Ο Καραπάνος ξεσπά σε κλάματα, όταν αναπολεί την αγκαλιά που του είχε χαρίσει τότε ο γιος του, στη σειρά Σασμός. Ο πόνος του είναι μεγάλος και ο Αστέρης συνειδητοποιεί πως η αγάπη του Βλάση για το παιδί του δε θα σβήσει ποτέ. Σασμός: Ο Καραπάνος ξεσπά σε κλάματα – Αμηχανία στο κελί

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μύρωνας επιστρέφει – Αμήχανοι Άσπα και Άγγελος

«Πώς θα’ θέλα να ξανά ακούσω το σ’ αγαπώ του ξανά, έστω και για μια φορά στη ζωή μου. Να ζήσεις ρε μικρέ…», ξεστομίζει και σβήνει τον αναπτήρα του, σα να είναι το κεράκι του γιου του.

Αυτό που, φυσικά, δε γνωρίζει, είναι πως θα ιδωθούν σύντομα, κάτω από διαφορετικές συνθήκες…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση