Σασμός: το σπίτι των Σταματάκηδων παραδίνεται στις φλόγες!

Σασμός: το σπίτι των Σταματάκηδων παραδίνεται στις φλόγες!

Σασμός: Εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς “Σασμός”. Ο Αστέρης και η Αργυρώ ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμαχούν για να μπει ένα τέλος στην έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στις οικογένειες τους, ενώ λίγο αργότερα, το σπίτι των Σταματάκηδων παραδίνεται στις φλόγες!  Σασμός: το σπίτι των Σταματάκηδων παραδίνεται στις φλόγες!

ΣΑΣΜΟΣ

Διαβάστε  όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός…

Σασμός: Το μίσος της για τους Βρουλάκηδες μεγαλώνει

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ανοιχτεί η διαθήκη του Άγγελου. Για κάποιους θα είναι έκπληξη, ενώ σε άλλους θα προκαλέσει την οργή και κυρίως στην Καλλιόπη. Κι αυτό γιατί τα κτήματα που διεκδίκησε ο Άγγελος και κατάφερε να πάρει από τους Σταματάκηδες, περνάνε στα χέρια της Αργυρώς. Η καπετάνισσα μαθαίνει για την διαθήκη και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Το μίσος της για τους Βρουλάκηδες μεγαλώνει και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει πίσω την περιουσία που έδωσε στον Άγγελο. Οι γιοί της φοβούνται πως θα ξεσπάσει ακόμα ένας ανελέητος πόλεμος και ψάχνουν τρόπο ώστε να ηρεμήσουν την κατάσταση. Από την άλλη, ο Παύλος δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του, που ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας των Σταματάκηδων ανήκει πλέον στην οικογένεια του και γίνεται προκλητικός στον Μαθιό και τον Αστέρη, κερνώντας τους για τα ευχάριστα, στο καφενείο του Παντελή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Χωρίς επεισόδιο τη Δευτέρα – Τι συνέβη;

Ο Μαθιός βλέπει σαν μοναδική λύση να μιλήσει ο Αστέρης στην Αργυρώ. Του προτείνει να βάλουν στην άκρη ότι τους χωρίζει και να συμμαχήσουν για να αποφύγουν ακόμα μια συμφορά. Έτσι λοιπόν, ο Αστέρης δίνει ραντεβού με την Αργυρώ στο σπιτάκι στο βουνό για να μιλήσουν. Εν τω μεταξύ, τα νέα για την διαθήκη του Άγγελου, πηγαίνουν από στόμα σε στόμα και όλοι ανησυχούν για την αντίδραση της καπετάνισσας, ενώ ο Παύλος συνεχίζει να γιορτάζει προκλητικά.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την αγαπημένη του να δεχτεί την πρόταση του για να καταλαγιάσει το μίσος. Της προτείνει να περάσει όλη η περιουσία που κληρονόμησε από τον Άγγελο Βρουλάκη στον μικρό Πετρή και προσπαθεί να την πείσει πως μόνο έτσι θα ηρεμήσει η μάνα του, και τελικά το καταφέρνει.

Διαβάστε Επίσης  Ζακέτα να πάρεις 30/10: Επεισόδιο 5ο «Της καρδιάς μου η βαλβίδα»

Ωστόσο, όταν η Καλλιόπη μαθαίνει το σχέδιο τους, εξαγριώνεται ακόμα περισσότερο και με την σειρά της ψάχνει συμμάχους για να πάρει τα κτήματα πίσω. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ μιλάει στην οικογένεια της για την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι συμφωνούν πως είναι καλή ιδέα, ενώ η Καλλιόπη προειδοποιεί τους γιους της πως ο κίνδυνος παραμονεύει. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε το σπίτι των Σταματάκηδων να τυλίγεται ξαφνικά στις φλόγες και όλοι να ανησυχούν για την ζωή της Καλλιόπης και να τρέχουν να βοηθήσουν.

Όταν η φωτιά θα είναι πλέον υπό έλεγχο, εκείνη θα κατηγορήσει ανοιχτά τον Παύλο πως εκείνος τα έκανε όλα για να την εκδικηθεί. Ωστόσο δεν υπάρχουν αποδείξεις και κανείς δεν ξέρει από πού ξεκίνησε το κακό που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή της Καλλιόπης.

πηγή

 

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χωρίζει τον Λευτέρη εξαιτίας του Παύλου

Σασμός: Πότε θα μάθει ο Αστέρης πως ο Πετρής είναι γιος του;

Σασμός: Ο Σταύρος διεκδικεί το παιδί στα δικαστήρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *