H Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Ντρέπομαι για την κατάντια σου»

H Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Ντρέπομαι για την κατάντια σου»Ο Στέφανος Καπερνάρος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

            H Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Ντρέπομαι για την κατάντια σου»

Ο αγαπημένος μας ήρωας όσο περνά ο καιρός νιώθει ολοένα και μεγαλύτερη απογοήτευση από το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η σχέση των γονιών του. Όταν θα φτάσουν στα αυτιά του Στέφανου τα νέα για τη σχέση του πατέρα του με την Εύα θα γίνει έξαλλος.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη σκάει σαν βόμβα

Ο Στέφανος βράζει από θυμό για τον πατέρα του στη Γη της Ελιάς

Ο νεαρός Καπερνάρος πληροφορείται από την Ελένη ότι ο πατέρας του τριγυρνάει στην Αρεόπολη με μια πολύ μικρότερη σε ηλικία κοπέλα. «Στέφανε με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ άλλο να το κρύβω ειδικά σε σένα» του λέει η Ελένη και συνεχίζει: «Ο πατέρας σου έχει έρθει στη ταβέρνα με μια κοπέλα και όπως κατάλαβα η σχέση που έχει μαζί της είναι κάτι παραπάνω από φιλική».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Κώστας χτυπά την Άσπα και λέει τα πάντα στη Βασιλική.

Ο Στέφανος προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος όση ώρα του μιλάει η Ελένη αλλά από μέσα του βράζει. Μόλις θα βρεθεί απέναντι από πατέρα του θα του πει: «Ντρέπομαι για την κατάντια σου. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ακόμη».

Ο Στάθης δείχνει προς στιγμήν να ξαφνιάζεται από τη στάση του γιου του αλλά θα προτιμήσει να μη του δώσει καμία απάντηση για να μη ρίξει περισσότερο «λάδι στη φωτιά».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *