Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος χαροπαλεύει ξανά στο νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος χαροπαλεύει ξανά στο νοσοκομείο

 

Μία ακόμη άσχημη εξέλιξη θα φέρει τον πανικό στην οικογένεια των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος θα οδηγηθεί ξανά στο νοσοκομείο, ύστερα από μία ανακοπή που θα προκαλέσει ανησυχία στην γη της ελιάς.

Η καρδιά του παραμένει αδύναμη, παρόλο που ο ίδιος αγνοεί τις προειδοποιήσεις τον γιατρών. Η

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος χαροπαλεύει ξανά στο νοσοκομείο

                Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος χαροπαλεύει ξανά στο νοσοκομείο

Ύστερα από ένα επεισόδιο, ο Ισίδωρος θα πέσει στο έδαφος αναίσθητος. Το τέλος του είναι πάρα πολύ κοντά. Για καλή τύχη όλων, η Αναστασία θα περάσει από το σημείο αυτό και θα τον εντοπίσει σχεδόν νεκρό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος λυγίζει: «Γιατί ρε Στάθη; Άστην ήσυχη!»

Αμέσως, θα καλέσει ασθενοφόρο και ο Ισίδωρος θα μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο, στην γη της ελιάς. Μόνο που, αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ο Μάνος και η Αντιγόνη μαθαίνουν τα νέα και τρέχουν δίπλα στον πατέρα τους.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος χαροπαλεύει ξανά στο νοσοκομείο

 

Ακόμη και ο Ιάκωβος, ο Στάθης, όλοι επισκέπτονται το νοσοκομείο για να δουν εάν είναι καλά. Ο Ισίδωρος βρίσκεται σε τραγικό σημείο. Η Ιουλία και η Μυρτάλη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στην κηδεία του Νικήτα. Γρήγορα επιστρέφουν στο πλευρό του Ισίδωρου, με το ένα χτύπημα να δέχεται το άλλο, απανωτά!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα

Θα καταφέρει η Μυρτάλη να συγκρατήσει την ψυχραιμία της; Η Ιουλία βρίσκεται σε πανικό, καθώς από τη μία πλευρά βλέπει την ανιψιά της καταρρακωμένη από τον θάνατο του Νικήτα και από την άλλη βλέπει τον αδελφό της να χαροπαλεύει.

Σε σύγχυση θα βρεθούν ξανά οι πρωταγωνιστές της σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *