Ο Παράδεισος των κυριών: Η κατάθεση της Ντέπυ πέφτει σα βόμβα στο αστυνομικό τμήμα

 Όσα θα δούμε  σήμερα στη σειρά Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδιο 53

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αμαλία κάνοντας τα ψώνια της για τον επερχόμενο αρραβώνα της με τον Πάρη, έχει μια ευχάριστη συνάντηση που οδηγεί σε απογοήτευση. Ο Πάρης είναι πολύ προβληματισμένος γι’ αυτόν τον αρραβώνα και για το αν κάνει το σωστό.

Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδιο 53 – Δευτέρα 19/12/22

Όσο η ένταση ανάμεσα στο Ντίνο και τη Μιράντα συνεχίζεται, ο Βύρωνας κι ο Μάρκος αγωνιούν για το αν θα δεχθεί η Μιράντα τη βοήθειά τους αυτή την κρίσιμη στιγμή. Παράλληλα, η κατάθεση της Ντέπυ πέφτει σα βόμβα στο αστυνομικό τμήμα, πράγμα που βγάζει τον Σωτήρη εκτός εαυτού.

Ο Πάρης μία μέρα πριν τον αρραβώνα μπαίνει σε σκέψεις για τον αν τελικά πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος κι απελπισμένος καθώς είναι, ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Μεμά το μεγάλο μυστικό της νύχτας των γενεθλίων.

Ο Ντίνος καθυστερεί να εμφανιστεί στο κατάστημα και η απουσία του δημιουργεί στη Ζηνοβία αρνητικό προαίσθημα. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια συνηθισμένη επίσκεψη του Άγη στο μαγαζί και μια απλή ερώτηση της Γεωργίας, θα αρκούσαν για να προκληθεί ένα γεγονός που θα φέρει τα πάνω κάτω στον Παράδεισο των Κυριών

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *