Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος στηρίζει τον γάμο της αδερφής του

Μια συνάντηση που περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές θα δούμε να πραγματοποιείται σε λίγο καιρό στην Γη της Ελιάς καθώς η Βασιλική μετά την επιστροφή της στην Μάνη θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπη με την οικογένεια της. Πως θα αντιδράσει ο Στέφανος στην σειρά Η Γη της Ελιάς μόλις μάθει πως η αδερφή του, η Βασιλική παντρεύτηκε τον Φίλιππο και περιμένει το παιδί του;

Η Βασιλική αντιμέτωπη με τον αδερφό της

Ο Στέφανος μόλις μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με την αδερφή του και τον γάμο της με τον Φίλιππο θα ξεσπάσει πολύ άσχημα καθώς δεν είναι και λίγα αυτά που έχουν γίνει ανάμεσα στις οικογένειες τους. Εκτός από αυτό όμως, ο Στέφανος δεν ξεχνά πως ο Φίλιππος πήγε να τον σκοτώσει λόγω της αναζωπύρωσης της βεντέτας.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Καρέ καρέ η φρικτή δολοφονία του Καρίμ

Η Γη της Ελιάς: «Στάθη, πάρε μια βαθιά ανάσα και κοίτα»

Η Βασιλική θα προσπαθήσει να του δώσει να καταλάβει πως τον αγαπάει και θέλει να ζήσει μαζί του για πάντα. Εκτός όμως από αυτό, η ίδια περιμένει και το πρώτο τους παιδί. Η Χάιδω έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της και την θέλει στην οικογένεια της. Ο Στέφανος δείχνει να πείθεται με όλα όσα του λέει η αδερφή του η Βασιλική στην σειρά Η Γη τη Ελιάς και αποφασίζει να κάνει στην άκρη τον θυμό του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η μητέρα του έχει εραστή

Έτσι τα δυο αδέρφια θα έρθουν ξανά κοντά, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, όπως κάνανε και από μικρά παιδιά. Τι θα γίνει όμως με τον Στάθη και την Αρετή; Τα πράγματα εκεί σίγουρα θα είναι πιο σοβαρά και ένας νέος πόλεμος από ότι φαίνεται θα ξεκινήσει.

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Κι όμως, ο Στέφανος θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο, στην γη της ελιάς.

Έξαλλος θα γίνει ο Στάθης και με την Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *