Η Γη της Ελιάς: Ενέδρα θανάτου στον Στέφανο – Ποιος και γιατί τον κυνηγά;

Κι όμως, ο Στέφανος θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο, στην γη της ελιάς. Υπάρχει κάποιος που θέλει με κάθε τρόπο να τον καταστρέψει, που θέλει να τον βλάψει, να του κάνει κακό. Ο Στέφανος συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητος στη Μάνη, χωρίς να περιμένει αυτό που ακολουθεί.

Η σχέση του με την Μυρτάλη παραμένει εκρηκτική. Οι δυο τους αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες, με την Αρετή να μπαίνει εμπόδιο στη σχέση αυτή. Μόνο που δεν είναι η Αρετή το πρόβλημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Ένας άνθρωπος θέλει να κάνει κακό στον Στέφανο Καπερνάρο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη. Οι εφιάλτες του συνεχίζουν, τα φάρμακα παραμένουν στο συρτάρι και η εμμονή του νεαρού ολοένα και μεγαλώνει.

Θέλει να κάνει δική του την Μυρτάλη και μάχεται καθημερινά με τον εσωτερικό του κόσμο, ο οποίος τον παρακινεί σε κάτι σκοτεινό και κακό: Να σκοτώσει τον Στέφανο Καπερνάρο, τον άνθρωπο που στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία του!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Στο Τμήμα – Τι Έγινε;

Έτσι, ο Στέφανος μπλέκεται άθελά του σε περίεργα μονοπάτια, στην γη της ελιάς. Ο Αλέξης ετοιμάζει το επόμενό του χτύπημα, στήνοντας ενέδρα θανάτου στον πρωταγωνιστή. Θέλει να τον βγάλει από τη μέση, για να έχει την Μυρτάλη δική του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση