Η Γη της Ελιάς: «Στάθη, πάρε μια βαθιά ανάσα και κοίτα»

Η Γη της Ελιάς: «Στάθη, πάρε μια βαθιά ανάσα και κοίτα»Η ώρα της μεγάλης αλήθειας έφτασε στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς σήμερα ο Στάθης θα ανακαλύψει τον λόγο που η κόρη του, Βασιλική τους εγκατέλειψε και έφυγε από την Μάνη. Ο Πότης, όπως θα δείτε και παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, θα δείξει στον Στάθη φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του με τον Φίλιππο Στεφανέα.

Σε μεγάλο σοκ ο Στάθης στην Γη της Ελιάς

Ακόμα ένα χτύπημα κάτω από την μέση περιμένει τον Στάθη στην Γη της Ελιάς καθώς η αποκάλυψη που αφορά την κόρη του θα συγκλονίσει τον ήρωα. Η ίδια παντρεύτηκε κρυφά από όλους τον Φίλιππο με τον οποίο τους δένει οικογενειακός μια βεντέτα πολλά χρόνια τώρα, η οποία το τελευταίο καιρό αναζωπυρώθηκε λόγω του θανάτου της Στέλλας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μανόλης και Κλαίρη εκτός σειράς τη νέα σεζόν;

Ο αδερφός της Βασιλικής, ο Στέφανος, πήγε να χάσει την ζωή του από τον Φίλιππο και αυτό ο Στάθης δεν πρόκειται να το ξεχάσει όσο ζει. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη θα είναι σαν κεραυνός εν αιθρία για τον ήρωα καθώς δεν είναι και λίγα αυτά που έχει περάσει το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος παρόλα αυτά γνωρίζει την μισή αλήθεια. Πως θα αντιδράσει μόλις μάθει πως η Βασιλική περιμένει και το παιδί του;

Η Γη της Ελιάς: «Στάθη, πάρε μια βαθιά ανάσα και κοίτα»

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την αποκάλυψη που του έκανε ο Πότης απόψε στην Γη της Ελιάς, ο Στάθης θα ξεσπάσει πολύ άσχημα. Η Βασιλική επιστρέφοντας μόνιμα πλέον στην Μάνη, θα κληθεί να τον αντιμετωπίσει και εκεί η κατάσταση θα ξεφύγει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Καψόνια» της Βασιλικής στον Φίλιππο

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Κι όμως, ο Στέφανος θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο, στην γη της ελιάς.

Έξαλλος θα γίνει ο Στάθης και με την Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς

Σε μεγάλη ένταση θα βρεθούν ο Αποστόλης και ο Στάθης, στην γη της ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος και Στάθης – Η τελευταία συνάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *