Οργανωμένο κύκλωμα πίσω από τον βιασμό της 24χρονης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού ενός 24χρονου κοριτσιού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας Θανάσης Ζιώγας κάνει λόγο για «μεγάλο κύκλωμα που παρασέρνει κορίτσια νεαρής ηλικίας, που πρέπει να αποκαλυφθεί».

Τα τρία άτομα που κατηγορούνται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας είναι δύο αδέρφια μιας επιχειρηματικής οικογένειας (τα ονόματά τους είναι Β.Λ. και Ε.Λ.) και ο γιος εφοπλιστικής οικογένειας (Κ.Π.). Μέχρι στιγμής έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε ένα άτομο, το οποίο ομολόγησε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι έγινε με τη θέλησή της. Όπως φαίνεται, ο ένας εκ των δύο αδελφών αναλαμβάνει την ευθύνη για να βγάλει από το «κάδρο» των κατηγοριών τους άλλους δύο, γι’ αυτό και, όπως προκύπτει έως τώρα, οι άλλοι δύο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι στη διάθεση των Αρχών.

Εν τω μεταξύ, η 24χρονη κοπέλα, η οποία έχει χάσει και τους δύο γονείς της σε τροχαίο, φαίνεται πως εμφανίστηκε στο πάρτι χωρίς να έχει ιδέα ότι πηγαίνει «στο στόμα του λύκου», καθώς, όπως φαίνεται, στη συμπρωτεύουσα υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα το οποίο οδηγεί νέες κοπέλες στο κρεβάτι γόνων πλουσίων οικογενειών.

Η ίδια ζητεί να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι «υπεύθυνοι να τιμωρηθούν» για αυτό που έπαθε. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως αναφέρει ο δικηγόρος της, ενώ η διάσταση του θέματος έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο προς το πρόσωπό της.

Διαβάστε Επίσης  Χρόνια πολλά σε όλους! Ευλογημένη μέρα με την Παναγία κοντά σας

«Αυτό που έπαθα εγώ δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω» λέει η 24χρονη κοπέλα, και με όση δύναμη κρύβει μέσα της, δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει ώστε να φτάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας σε τηλεοπτικές εκπομπές, τα ονόματα που κυκλοφορούν στα social media δεν υπάρχουν στη δικογραφία. Ο ίδιος υποστηρίζει, ακόμη, ότι τα άτομα αυτά που εμπλέκονται στον βιασμό δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη και πως η κοπέλα γνωρίζει αρκετά καλά εκείνον που την κάλεσε στο πάρτι. Πρόκειται για άτομο από τη Θεσσαλονίκη, εργάζεται σε μαγαζί εστίασης, τον γνωρίζει πολύ καλά και τον εμπιστεύεται. «Ένας που εμπιστευόταν την παρέσυρε και την έστειλε στο στόμα του λύκου», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Εκείνο το βράδυ η 24χρονη είχε πιει ένα-δυο ποτά, ωστόσο ένιωθε ζαλισμένη. Αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι της σε μια κωμόπολη έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, επειδή δεν αισθανόταν καλά και δεν έβρισκε ούτε το αμάξι της, αποφάσισε να επιστρέψει ξενοδοχείο και να κοιμηθεί σε δωμάτιο.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Μίνι καύσωνας με 37άρια την Τετάρτη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, «η κοπέλα έφυγε από το ξενοδοχείο με σκοπό να πάρει το αυτοκίνητό της και να πάει για το σπίτι της… Δεν το έβρισκε, ήταν και ζαλισμένη και τηλεφώνησε στον γνωστό της για να τη βοηθήσει. Εκείνος της είπε: “γύρνα στο πάρτι”. Εκείνη αρνήθηκε και γύρισε στο ξενοδοχείο», είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνδρες που την προσέγγισαν φαίνεται πως της είπαν «Πού πας έτσι;» και εκείνη αποφάσισε να μείνει στο ξενοδοχείο, να κλείσει δωμάτιο και να κοιμηθεί εκεί.

Όμως, στον διάδρομο του ξενοδοχείου την ώρα που εκείνη έβγαινε από το ασανσέρ φαίνεται πως την περίμεναν και «την οδήγησαν σε μια σουίτα… Εκεί ξύπνησε γυμνή…», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θανάσης Ζιώγας. «Τίποτα δεν έγινε με τη θέλησή της», πρόσθεσε ο ίδιος και εξήγησε πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκείνη μίλησε με τον φίλο της και του είπε «τι συμβαίνει εδώ;» περιγράφοντάς του την κατάσταση. Εκείνος της πρότεινε να πάει κατευθείαν σε αυτόν, ωστόσο η ίδια προτίμησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της. Ο τελευταίος την παρότρυνε να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει το περιστατικό.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *