Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Σασμός : Η Κηδεία του ΠετρήΣασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι δραματικές καθώς έρχεται η κηδεία του Πετρή . Η δραματική στιγμή της κηδείας του Πετρή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Το φριχτό νέο για το θάνατο του Πέτρου Βρουλάκη πέφτει σα βόμβα στο χωριό. Το γλέντι για το γάμο της Θοδώρας ,διαλύεται και μετατρέπεται σε θρήνο… Η μέρα του γάμου της σφραγίζεται από το αίμα του αθώου και αδικοχαμένου Πετρή. Ο Γάμος της και ο θάνατός της πάνε αντάμα…

Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του Πέτρου

Η Θοδώρα, που ουσιαστικά με τα ψέματα και τις ίντριγκές της όπλισε τη σκανδάλη, καταρρέει … Σπαράζοντας, φεύγει από το τραπέζι, και κλείνεται στην κάμαρά της. Η Κρίση πανικού δεν αργεί να έρθει…

Σασμός: «Μαθιός και Αντώνης είναι αδέρφια»

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Σασμός Spoiler: Εφιαλτικές οι μέρες για την Θοδώρα μετά τον γάμο

Η Κηδεία του Πετρή

Όσο οι μέρες περνούν, οι συγγενείς φτάνουν στο χωριό για την κηδεία του Πετρή και η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει και τα όπλα να βγούν από τη θήκη τους. οι κηδεία γίνεται σε κλίμα αρχαίας τραγωδίας και το σπίτι των Βρουλάκηδων έχει βυθιστεί στο θρήνο και ταυτόχρονα στη δίψα για εκδίκηση.

Η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη ουρλιάζουν πάνω απο το φέρετρο, καθώς βάζουν τον Πετρή στο χώμα, και όλο το χωριο κλαίει με το μοιρολόι που ακούγεται. Ολοι συγκλονισμένοι με το νέο παλικάρι που μπαίνει στο χώμα, και ταυτόχρονα φοβισμένοι με το τί θα επακολουθήσει μετά τη κηδεία.

Σασμός Spoiler: Ο Ισοβίτης Δίπλα Στον Αστέρη Που Μπαίνει Φυλακή

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Το ουρλιαχτό της χαροκαμένης μάνας όταν βλέπει το παιδί της να μπαίνει στο χώμα θα μας συγκλονίσει. Οι ξάδερφοι ορκίζονται να πάρουν το αίμα τους πίσω και το χωριό βράζει.

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Η Αργυρώ από την άλλη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει και έχει βυθιστεί στο θρήνο…. Το ίδιο και η γιαγιά Ειρήνη, που μετά τον γιο της, βλέπει τον εγγονό της στο χώμα.

Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα δίνει στεγνά τον δολοφόνο του Πέτρου

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο…. Και ο Σασμός πλέων φαντάζει όνειρο απατηλό . Αυτά που θα συμβούν από δω και στο εξής είναι πολύ δραματικά.

Σασμός: Η Αργυρώ κι η Μαρίνα εγκαταλείπουν την Κρήτη

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>>ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *