Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα δίνει στεγνά τον δολοφόνο του Πέτρου

Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα δίνει στεγνά τον δολοφόνο του ΠέτρουΗ Σεμίνα εξαφανίζεται μετά τον φόνο του Πέτρου και δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι ο Αστέρης είναι ο δολοφόνος στο «Σασμό». Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να διαχειριστεί τον πανικό της. Επιλέγει να το βάλει στα πόδια και να φύγει μακριά. Εξαφανίζεται απ’ όλους κι απ’ όλα. Δεν πηγαίνει καν στην κηδεία του άνθρωπου που αγάπησε τόσο. Οι ενοχές και οι τύψεις είναι πολλές.

Οι πληγές δεν μπορούν να επουλωθούν. Η Σεμίνα βρίσκεται σε βαθύ πένθος και πνίγεται μέσα στις ίδιες της τις σκέψεις. Οι Ερινύες την κυνηγούν και δεν μπορεί να ησυχάσει. Πρέπει κάπου να μιλήσει, διαφορετικά θα χάσει το μυαλό της. Έτσι, επιλέγει να μιλήσει στο πιο κοντινό πρόσωπο του Πέτρου, την αδερφή του.

Διαβάστε Επίσης  Όρκος Spoiler: Ο Άγγελος εξαφανίζεται – Έξαλλος ο Παύλος

Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα δίνει στεγνά τον δολοφόνο του ΠέτρουΗ Σεμίνα ανώνυμα θα καλέσει την Αργυρώ στο τηλέφωνό της. Μολονότι θα ξαφνιαστεί, η Αργυρώ θα απαντήσει. Η Σεμίνα θα αποκαλύψει την ταυτότητά της και θα της ζητήσει να συναντηθούν κρυφά. Οι δύο γυναίκες συναντιούνται μετά την κηδεία. Η Αργυρώ δεν μπορεί να φανταστεί τον λόγο που την κάλεσε η πρώην αρραβωνιαστικιά του αδερφού της. Πόσο μάλλον όταν δεν πήγε καν στην κηδεία. Σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμη να ακούσει αυτά που θα της πει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο

Η Σεμίνα εμφανίζεται κι ετοιμάζεται να ρίξει τη βόμβα για τον δολοφόνο του Πέτρου στο Σασμό. Σε πολύ άσχημη κατάσταση μαρτυράει στην Αργυρώ ότι ήταν μπροστά στο φονικό και τα είδε όλα. Της τα περιγράφει με λεπτομέρειες κι η Αργυρώ μένει άφωνη. Δεν μπορεί να πιστέψει ούτε λέξη.

Η Σεμίνα λυγίζει και ξεσπά. Όταν μαθευτεί η αλήθεια, όλα θα αλλάξουν…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *