Σασμός Spoiler: Ο Ισοβίτης Δίπλα Στον Αστέρη Που Μπαίνει Φυλακή

Σασμός Spoiler: Ο Ισοβίτης Δίπλα Στον Αστέρη Που Μπαίνει ΦυλακήΣασμός Spoiler: Aπό την περασμένη Τρίτη ένα νέο πρόσωπο μπήκε στη σειρά, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο Βλάσης Καραπάνος, τον οποίο υποδύεται ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, έχει ζητήσει, μέσω γνωστού του, από τη Στέλλα να τον επισκεφθεί στη φυλακή. «Θέλω να αναλάβετε την υπόθεση ενός ξαδέλφου μου», της λέει. «Θα μπορούσα να τακτοποιήσω την υπόθεση αλλιώς…».

Σασμός εξελίξεις: η Βασιλική πεθαίνει με σκληρό τρόπο!

Σασμός Spoiler: Ο ισοβίτης δίπλα στον Αστέρη που μπαίνει φυλακή

O Βλάσης Καραπάνος είναι αφεντικό του υπόκοσμου, με δύναμη κι αυτοπεποίθηση. Βίαιος, σκληρός, αδίστακτος, με στυλ αλλά και με μια βαθιά αίσθηση του δικαίου. Το δίκαιο, όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται, το ορίζει και το εφαρμόζει. «Είμαι ο δικαστής, οι ένορκοι και ο δήμιος! Τρία σε ένα, για να αποφεύγουμε τη γραφειοκρατία, τα λάθη και τις καθυστερήσεις», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σασμός: Μάρτυρας κλειδί βλέπει το φονικό του Πέτρου και το σκάει

Στη φυλακή ελέγχει μια ομάδα σκληρών κρατουμένων, αλλά και τον διευθυντή της φυλακής. Από το τηλέφωνο ελέγχει και διοικεί μέσω των ανθρώπων του όλη τη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου. Ανθρωπος με κρυμμένες ευαισθησίες, που κινείται άνετα και απρόβλεπτα από το καλό στο απόλυτο κακό. Το μεγάλο του τραύμα είναι η απόρριψη από τον γιο του, ο οποίος υπό την επιρροή της μητέρας του, της πρώην γυναίκας του Καραπάνου, τον έχει απαρνηθεί, αρνείται να τον δει, να πάρει οτιδήποτε από εκείνον, μέχρι που έχει αλλάξει και το όνομά του. Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας εκ μέρους του καταλήγει σε μια νέα απόρριψη.

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Αυτός ο άνθρωπος θα έρθει κοντά με τον Αστέρη. Θα τον πάρει υπό την προστασία του μέσα στη φυλακή και θα τον νιώσει σαν τον γιο που έχασε. Από την άλλη ο Αστέρης θα βρει έναν άνθρωπο να ανοίξει την καρδιά του και η σχέση τους δεν θα αργήσει να γίνει βαθιά κι αληθινή!

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *