Σασμός Spoiler: Εφιαλτικές οι μέρες για την Θοδώρα μετά τον γάμο

Σασμός Spoiler: Εφιαλτικές οι μέρες για την Θοδώρα μετά τον γάμο

Άσχημος θα είναι ο έγγαμος βίος για την Θοδώρα, στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο Γιώργης να εξοργίζεται. Το ζευγάρι αυτό αποφασίζει να παντρευτεί, με το γλέντι να είναι μεγάλο. Μόνο που, την ημέρα του γάμου της, η είδηση για τον θάνατο του Πετρή θα ηχήσει σαν βόμβα.

Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Πέτρος ένα βήμα πριν από τη φυλακή

Η Θοδώρα θα βουλιάξει στη θλίψη. Θα θεωρήσει υπεύθυνο τον εαυτό της για το κακό που έγινε. Θα υποφέρει, μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Πέρα από την εμμονή της, πέρα από το μίσος της για τον Πετρή, δεν έπαψε ποτέ να είναι παράφορα ερωτευμένη μαζί του..

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 30/10/23 έως 03/11/2023

Ο Γιώργης εκτός εαυτού

Ο Γιώργης εξοργίζεται με την στάση που κρατάει η Θοδώρα, στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, δε διστάζει να πιάσει τον Παντελή, αναφέροντάς του πως θα αλλάξει τακτική με την κόρη του. Ο πόνος της Θοδώρας αποδεικνύει περίτρανα πως όλα όσα υποστήριζε για τον Πετρή, ήταν ψέματα.

Όσο περνούν οι μέρες, η κατάσταση στο σπίτι γίνεται όλο και πιο αφόρητη. Η Θοδώρα λυγίζει κάθε μέρα, ξεσπάει, κλαίει. Ο Γιώργης είναι έξαλλος μαζί της. Γίνεται σκληρός κι απότομος, της φωνάζει να συνέλθει, της φέρεται άσχημα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Η Πολυξένη σκότωσε το μωρό της Μεταξίας»

Η Θοδώρα μέσα της συνειδητοποιεί την μεγάλη αλλαγή. Δεν είναι η ίδια πια. Έχει μετανιώσει, έχει αλλάξει. Σταδιακά θα αρχίσει να δέχεται αυτό που της συμβαίνει και θα αγκαλιάσει τον Γιώργη, δε θα έχει μάτια για άλλον. Εκείνος, θα μαλακώσει, θα ακούσει όσα έχει να του πει και θα την συγχωρήσει… Μία νέα ζωή αρχίζει για την Θοδώρα.

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

 

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *