Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος δίνει εντολή να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος δίνει εντολή να σκοτώσουν την ΑντιγόνηΗ Γη της Ελιάς: Ο Μάνος δίνει εντολή να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Ο Μάνος αρχίζει να ζορίζεται με την περιουσία του πατέρα του στην γη της ελιάς, ειδικά μετά από το θετικό τεστ DNA που έγινε με την Αντιγόνη. Τα νέα μαθαίνονται, η Αντιγόνη κρατάει τα αποτελέσματα στα χέρια της και ο Μάνος γίνεται έξω φρενών.

Η Αντιγόνη του φωνάζει πως είναι αδελφή του, προκαλώντας την οργή του. Παρόλο που η ίδια ξεκαθαρίζει πως θέλει απλώς την αναγνώριση και όχι την περιουσία, ο Ισίδωρος φοβάται πως η μεγάλη έκρηξη θα ξεσπάσει σύντομα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Μια νέα άφιξη και εντάσεις στα επόμενα επεισόδια

Έτσι, ενώ ήθελε να τα γράψει όλα στον Μάνο, πρέπει να κάνει την μεγάλη υποχώρηση και να περάσει ένα μέρος της περιουσίας στην Αντιγόνη. Αυτό θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος δίνει εντολή να σκοτώσουν την ΑντιγόνηΟ Μάνος εκτός εαυτού

Ο Μάνος λυγίζει στην γη της ελιάς, ειδικά όταν η Αντιγόνη του τρίβει στα μούτρα το τεστ DNA. Αμέσως τρέχει στον πατέρα του και φωνάζει πως εκείνος ευθύνεται για το κακό που βρήκε την οικογένειά τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Παύλος: «Το μέλλον όλων μας είναι στα χέρια σου»

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος προσπαθεί να ετοιμάσει την οικογένειά του, για τη νέα αυτή προσθήκη. Βέβαια, Μυρτάλη και Ιουλία του έχουν γυρίσει ήδη την πλάτη, ενώ στα μαχαίρια είναι και ο Ιάκωβος.

Ο Μάνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, θέλοντας να βγάλει από τη μέση την Αντιγόνη, με κάθε κόστος. Έτσι, σύμφωνα με το TiVi, ο πρωταγωνιστής δίνει εντολή θανάτου για την Αντιγόνη, θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια! Η πρωταγωνίστρια βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *