Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης γνωρίζει ότι η Ειρήνη είναι έγκυος αλλά…

 

 

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης γνωρίζει ότι η Ειρήνη είναι έγκυος αλλά…

 

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται σήμερα 22/10 stiw 22.50 στη δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», καθώς ο Ιπποκράτης δεν αποκαλύπτει στην Ειρήνη ότι γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της, αλλά παραμένει δίπλα της, ενώ ο Παντελίδης μαζί με τον Βασιλείου πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να επισκεφτούν τους επιζώντες.Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης γνωρίζει ότι η Ειρήνη είναι έγκυος αλλά…

Ο Ιπποκράτης στέκεται στο πλευρό της Ειρήνης

 

Ο Δημήτρης μεταφέρει τη Λίνα σε ιδιωτική κλινική ενώ ένα παιχνίδι της τύχης οδηγεί τον Μάκη να πιστέψει πως η Λίνα έχασε τη ζωή της και βυθίζεται στη θλίψη. Την ίδια ώρα, η Λίνα συνέρχεται και αρχίζει να ψάχνει τον Μάκη στις λίστες με τους επιζώντες.

Διαβάστε Επίσης  ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ:ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 -3

Εντωμεταξύ όπως θα δούμε σήμερα 22/10 στο «Ναυάγιο», ο Ιπποκράτης παραμένει δίπλα στην Ειρήνη και τη στηρίζει χωρίς να της πει ότι ξέρει πως είναι έγκυος. Ενώ η Ευγενία δηλώνει την εξαφάνιση της Κλαίρης στην αστυνομία.

Παράλληλα, ο Πέτρος συνέρχεται και έκπληκτος ακούει να τον φωνάζουν, Αντώνη, ενώ την ίδια στιγμή στο χωριό του, τον θεωρούν πεθαμένο και οι συγγενείς του Γιάννη πετροβολούν το σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θοδωρής τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη

Ταυτόχρονα όπως θα δούμε ο Δημήτρης και η Μαρία παριστάνουν ότι δεν γνωρίζονται μπροστά στον Βλάσση και την Πολυξένη.

Την ίδια στιγμή ο Παντελίδης πηγαίνει τον Βασιλείου, τον πλοιοκτήτη στο νοσοκομείο για να δείξει ότι νοιάζεται για τους ναυαγούς.

Δεν έχουν υπολογίσει, όμως, ότι θα πέσουν πάνω στον Μιχάλη. Ο Μάκης θέλει να βοηθήσει τον Πέτρο να βρει σπίτι, αλλά το παρελθόν του Αντώνη τού χτυπάει την πόρτα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *