Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος δίνει εντολή να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος δίνει εντολή να σκοτώσουν την ΑντιγόνηΗ Γη της Ελιάς: Ο Μάνος δίνει εντολή να σκοτώσουν την Αντιγόνη

Ο Μάνος αρχίζει να ζορίζεται με την περιουσία του πατέρα του στην γη της ελιάς, ειδικά μετά από το θετικό τεστ DNA που έγινε με την Αντιγόνη. Τα νέα μαθαίνονται, η Αντιγόνη κρατάει τα αποτελέσματα στα χέρια της και ο Μάνος γίνεται έξω φρενών.

Η Αντιγόνη του φωνάζει πως είναι αδελφή του, προκαλώντας την οργή του. Παρόλο που η ίδια ξεκαθαρίζει πως θέλει απλώς την αναγνώριση και όχι την περιουσία, ο Ισίδωρος φοβάται πως η μεγάλη έκρηξη θα ξεσπάσει σύντομα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Νέος έρωτας για την Θοδώρα μετά τον Γιώργη;

Έτσι, ενώ ήθελε να τα γράψει όλα στον Μάνο, πρέπει να κάνει την μεγάλη υποχώρηση και να περάσει ένα μέρος της περιουσίας στην Αντιγόνη. Αυτό θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος δίνει εντολή να σκοτώσουν την ΑντιγόνηΟ Μάνος εκτός εαυτού

Ο Μάνος λυγίζει στην γη της ελιάς, ειδικά όταν η Αντιγόνη του τρίβει στα μούτρα το τεστ DNA. Αμέσως τρέχει στον πατέρα του και φωνάζει πως εκείνος ευθύνεται για το κακό που βρήκε την οικογένειά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης κόβει τις φλέβες του – Φρικτό θέαμα

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος προσπαθεί να ετοιμάσει την οικογένειά του, για τη νέα αυτή προσθήκη. Βέβαια, Μυρτάλη και Ιουλία του έχουν γυρίσει ήδη την πλάτη, ενώ στα μαχαίρια είναι και ο Ιάκωβος.

Ο Μάνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, θέλοντας να βγάλει από τη μέση την Αντιγόνη, με κάθε κόστος. Έτσι, σύμφωνα με το TiVi, ο πρωταγωνιστής δίνει εντολή θανάτου για την Αντιγόνη, θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια! Η πρωταγωνίστρια βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *