Σασμός Spoiler: Δολοφονική επίθεση στην Αργυρώ

Σασμός Spoiler: Δολοφονική επίθεση στην ΑργυρώΣασμός Spoiler: Δολοφονική επίθεση στην Αργυρώ

Σε μεγάλο κίνδυνο θα βρεθεί η πρωταγωνίστρια. Ο Διονύσης βάζει στο μάτι την Αργυρώ και κυνηγά να την σκοτώσει, ύστερα από μία φρικτή απροσεξία, στη σειρά Σασμός. Η συνεργασία τους κυλάει πολύ όμορφα, με την παράνομη δράση του Διονύση να μη γίνεται αντιληπτή.

Όλα αυτά, μέχρι να πέσει ένας σάκος με αρχαία αντικείμενα αξίας, στα χέρια της Αργυρώς. Στις ειδήσεις συνεχίζει να παίζεται διαρκώς το κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας, ενώ στο αστυνομικό τμήμα ο Αντώνης και η Ντίνα παλεύουν να βρουν τη λύση.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή με το δάχτυλο στη σκανδάλη αναγκάζει τον Ακύλα να ομολογήσει

Δυστυχώς, η Αργυρώ θα φτάσει πρώτη στην αλήθεια. Θα δει με τα μάτια της αρχαία μέσα στο ξενοδοχείο και θα τρέξει στον Διονύση. Φυσικά, δε γνωρίζει ότι εκείνος εμπλέκεται. Ο Διονύσης θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει, το τέλος, όμως, είναι κοντά…

Σασμός Spoiler: Δολοφονική επίθεση στην ΑργυρώΟ Διονύσης επιχειρεί να την σκοτώσει

Ο Διονύσης ζητάει από την Αργυρώ να κάνει πως δεν είδε τίποτα, για να μη βλάψει το ξενοδοχείο του, στη σειρά Σασμός. Εκείνη, αν και στην αρχή δέχεται να μη μιλήσει, παραμένει ταραγμένη. Κάποιος από το ξενοδοχείο είναι μπλεγμένος στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας και αυτό δεν είναι καθησυχαστικό.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 26, 27, 28

Βλέποντας την ταραχή της, ο Διονύσης φοβάται πως θα μιλήσει. Έτσι, σύμφωνα με το TiVi, φωνάζει τον Άγη και του δίνει εντολή να βγάλει από τη μέση την Αργυρώ, όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο Άγης, αν και στην αρχή διστάζει, στη συνέχεια ετοιμάζεται για την μεγάλη επίθεση.

Η Αργυρώ βρίσκεται στο έδαφος. Δέχεται δολοφονική επίθεση από ανθρώπους του Διονύση, χωρίς να το γνωρίζει. Ο Μαθιός και ο Αστέρης που περνούν από το σημείο αυτό, την σώζουν την τελευταία στιγμή. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *