Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης γαμπρός, λυγίζει στον τάφο της Ανέτ

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης γαμπρός, λυγίζει στον τάφο της Ανέτ

Μία συγκλονιστική σκήνη έρχεται για να κόψει την ανάσα. Ο Μελέτης επιμένει να γίνει ο γάμος του με την Κορίνα, παρά τις αντιδράσεις της ίδιας, αλλά και της οικογένειας. Αδιαφορεί που δε θα παρουσιαστεί κανείς και συνεχίζει τις ετοιμασίες.

Όλοι τον ακολουθούν, παρόλο που διαφωνούν. Ο Μελέτης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, δε θέλει κανείς να του χαλάει τα σχέδια. Η Κορίνα δείχνει πως έχει χάσει τον ενθουσιασμό της. Δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του. Είναι, όμως, πολύ αργά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Κώστας: «Ο κερατάς πάντα τελευταίος τα μαθαίνει»

Η γνωριμία της με τον Μπάμπη την κάνει να ονειροπολεί και να σκέφτεται ένα μέλλον κοντά του. Η ίδια, όμως, ντύνεται νύφη και περιμένει τον αγαπημένο της. Ο Μελέτης, όμως, θέλει πρώτα να επισκεφτεί την μητέρα του, την Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες…

Ο Μελέτης ικετεύει για λύτρωση

Ο Μελέτης επισκέπτεται τον τάφο της Ανέτ και λυγίζει, στις Άγριες Μέλισσες. Στέκεται πάνω, κοιτάζει την φωτογραφία της και βιώνει ξανά τον ίδιο εφιάλτη. Οι πληγές του δεν έχουν γιατρευτεί. Αντιθέτως, πονούν ακόμη.

Η μητέρα του είχε φύγει από τη ζωή, για να δώσει ένα μάθημα στον γιο της. Για να τον κάνει με τον θάνατό της να μη πάρει άλλες ζωές, στον δρόμο του. Ο Μελέτης, ντυμένος γαμπρός, κάθεται και μιλάει στην μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται – Σε σοκ η Μυρτάλη

Της ζητάει την ευχή της. Την ικετεύει για συγχώρεση. Σύμφωνα με το TiVi, όσο οι καλεσμένοι και η Κορίνα τον περιμένουν στην εκκλησία, εκείνος καταρρέει στο νεκροταφείο. Ο Μελέτης βρίσκει για τελευταία φορά παρηγοριά στο πλευρό της Ανέτ, νιώθοντας μόνος, στις Άγριες Μέλισσες. Μία σκηνή που θα κόψει την ανάσα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *