Σασμός, ποιος είναι ο νέος έρωτας της Στέλλας;

Σασμός, ποιος είναι ο νέος έρωτας της Στέλλας;

Η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ βγαίνει στην επιφάνεια και το ζευγάρι βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο, ενώ η Στέλλα, απελπισμένη, καταλαβαίνει ότι έχασε για πάντα τον Αστέρη.

Η ζωή της όμως, μετά από ένα τραγικό γεγονός, θα αλλάξει εντελώς, καθώς θα βρει την ευτυχία, στο πρόσωπο του Αγγελου! Το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ…

Σασμός, ποιος είναι ο νέος έρωτας της Στέλλας;

 

Η Καλλιόπη πιέζει τη Στέλλα να της αποκαλύψει ποια είναι η ερωμένη του Αστέρη. Η κοπέλα είναι σε Πολύ δύσκολη θέση, ενώ τόσο ο Αστέρης όσο και η Αργυρώ βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς φοβούνται ότι η Στέλλα θα αποκαλύψει το μυστικό τους.

Μάλιστα ο Αστέρης ζητάει από τη Στέλλα να τον βοηθήσει: «Σε παρακαλώ άσε τη μάνα μου απέξω. Μην της πεις τίποτα, κάνε Ε μου αυτή τη χάρη», την ικετεύει. Μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση, η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη γιατί η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και μάλιστα μαθαίνει και το φύλο του μωρού.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η παρορμητική κίνηση του Σταύρου που σπέρνει πανικό

Πιστεύει ότι το κοριτσάκι που περιμένει θα απαλύνει τον πόνο της και το μυαλό της πια είναι μόνο στο μωρό της. Η χαρά της όμως δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η κοπέλα παθαίνει ένα ατύχημα.

Ξαφνικά της έρχεται μια τάση για λιποθυμία, γλιστράει μέσα στο σπίτι και πέφτει. Εκεί τη βρίσκουν οι γονείς της και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση, όπως τους λένε οι γιατροί, είναι δύσκολη: «Υπάρχει κίνδυνος τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί», τους ανακοινώνουν και οι γονείς της καταρρέουν.

Λίγο αργότερα τα νέα είναι καλά για την ίδια, όμως δεν τα καταφέρνει με την εγκυμοσύνη της καθώς το μωρό δεν μπόρεσαν να το σώσουν. Η Στέλλα τελικά χάνει το παιδί και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει.

Δίπλα της βρίσκεται συνέχεια ο Αγγελος, ο γιατρός που την ανέλαβε από την πρώτη στιγμή. Ο Αγγελος δεν την αφήνει λεπτό, είναι συνέχεια κοντά της, τρυφερός και υποστηρικτικός: «Μη φοβάσαι, είσαι καλά και έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να αποκτήσεις όσα παιδιά θέλεις. Κάνε κουράγιο και έχε μου εμπιστοσύνη», της υπόσχεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος και η Αργυρώ χωρίζουν οριστικά

Η Στέλλα βλέπει στο πρόσωπο του Αγγελου την αληθινή αγάπη, το ενδιαφέρον και την τρυφερότητα που τόσο χρειάζεται. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί που θα της αλλάξει τη ζωή.

Ποιος είναι όμως ο Αγγελος και πώς ήρθε στο χωριό; Πρόκειται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν που μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη δεν αναστατώνει μόνο τη Στέλλα, αλλά αναμένεται να ταράξει και τις ζωές αρκετών ηρώων και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *