Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος λέει στην Άννα όλη την αλήθεια για τον Θοδωρή

 

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος λέει στην Άννα όλη την αλήθεια για τον Θοδωρή

Ο Ανδρέας ρώτα το Δημήτρη γιατί δεν το είπε ακόμη στην Άννα.Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος λέει στην Άννα όλη την αλήθεια για τον Θοδωρή

 

“Πως να της το πω; Τι να της πω;

Ο αδερφός μου σκότωσε τον πατέρα σου και ο πατέρας μου και ο παππούς μου τον φυγάδευσαν;” ,τον ρωτάει εκείνος απελπισμένος. Στο μεταξύ, η Άννα του τηλεφωνεί συνεχώς και εκείνος δεν απαντά. Έτσι αποφάσισε να πάει στο γραφείο του να τον βρει. Η γραμματέας του Δημήτρη την ενημερώνει πως δεν έχει πάει καθόλου εκεί.

Καθώς φεύγει πέφτει πάνω στον Αλέκο και τον Δαμιανό, οι οποίοι μόλις έχουν βγει από το γραφείο του Σταύρου. Σοκαρισμένη που έχουν αφήσει ελεύθερο το δολοφόνο του πατέρα της αρχίζει να φωνάζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης ληστεύει την ίδια του την μάνα

Ο Σταύρος εξηγεί πως είναι αθώος χωρίς όμως να της πει την υπόλοιπη αλήθεια. Παράλληλα ο Δημήτρης και ο Ανδρέας καταφέρνουν να βρουν το νεαρό που παρακολουθούσε τον Θοδωρή και μαθαίνουν που βρίσκεται.

Ο Δημήτρης τηλεφωνεί στον πατέρα του. “Βρήκαμε που είναι ο Θοδωρής και πάμε να τον συλλάβουμε. Να είσαι έτοιμος να παραδοθείς”, του λέει. Καθώς φεύγει από το δικαστικό μέγαρο η Άννα την πλησιάζει ο Αλέκος και της λέει, πως αν θέλει να μάθει την αλήθεια, θα πρέπει να τον ακολουθήσει. Την οδηγεί στο παλιό εργοστάσιο που δολοφονήθηκε ο πατέρας της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από Δευτέρα 28/11 έως Παρασκευή 1/12.

“Όλοι σου έκρυψαν την αλήθεια.

Ο Σταύρος και φίλοι του, ο Σπύρος, ο Ανδρέας και το σημαντικότερο αγαπημένος σου ο Δημήτρης. Ξέρεις ποιος σκότωσε τον πατέρα σου; Ο Θοδωρής. Ξέρεις ποιος κάλυψε αυτό το έγκλημα για μήνες; Ο διοικητής Σπύρος Μαρκέτος”. της λέει.

Πριν φύγει ο Αλέκος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, λέει στην Άννα ότι ο Δημήτρης είναι εξαφανισμένος επειδή προσπαθεί να φυγαδεύσει τον αδερφό του.

Σοκαρισμένη εκείνη μπαίνει μες στο εργοστάσιο, όπου έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εφιάλτη. Βλέπει τον Δημήτρη μαζί με τον Σταυρό και τον Αντρέα να προσπαθούν να λύσουν τον Θοδωρή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *