Η γη της ελιάς, Αντιγόνη και Λυκούργος κάνουν αγωγή στον Ισίδωρο!

Η γη της ελιάς, Αντιγόνη και Λυκούργος κάνουν αγωγή στον Ισίδωρο!Η γη της ελιάς, Αντιγόνη και Λυκούργος κάνουν αγωγή στον Ισίδωρο!

Η Αντιγόνη έχει πλέον πειστεί ότι ο Ισίδωρος είναι ο πατέρας της και το μόνο που της μένει είναι είτε να το παραδεχτεί είτε να δεχτεί να κάνει τεστ DNA για να το επιβεβαιώσει. Ετσι αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει η ίδια και να τον φέρει προ των ευθυνών του, είτε με το καλό είτε με το άγριο! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ…

Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ

Η Αντιγόνη μιλάει στη Μυρτάλη για τον πατέρα της και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την κοπέλα όταν της λέει τι σκοπεύει να κάνει μόλις ανακαλύψει ποιος είναι: «Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Θα τον εκδικηθώ για όλα όσα έκανε στην μάνα μου. Την παράτησε με ένα παιδί και τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε αν ζούμε ή αν πεθάναμε. Αυτός έκανε τη ζωή του σαν ευυπόληπτος κύριος κι εμείς υποφέραμε. θα το πληρώσει και μάλιστα πολύ ακριβά», ισχυρίζεται.

Λίγο αργότερα, η Αντιγόνη αποφασίζει να πάει η ίδια και να συναντήσει τον Ισίδωρο, όπου χωρίς περιστροφές του ανακοινώνει τις υποψίες της πως είναι ο βιολογικός της πατέρας: «Είμαι σίγουρη ότι εσύ είσαι ο πατέρας μου. Μάλλον ήρθε η ώρα (αν και αργά) να το αποδεχτείς και να με αναγνωρίσεις τουλάχιστον», του λέει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Προσωρινή αλλαγή στις μέρες προβολής της σειράς

Η Αντιγόνη δείχνει να είναι αποφασισμένη να φέρνει τον Ισίδωρο προ των ευθυνών του, αλλά εκείνος αρνείται να παραδεχτεί την αλήθεια: «Τι λες; Είσαι τρελή κοπέλα μου; Από πού κι ως πού είμαι εγώ ο πατέρας σου;», αναρωτιέται. Την ίδια στιγμή όμως ο Ισίδωρος έχει αρχίσει να ανησυχεί για τον διασυρμό του, σε περίπτωση που η Αντιγόνη μιλήσει για το παρελθόν και πλέον είναι σίγουρος ότι θα το κάνει, καθώς τον απείλησε ξεκάθαρα ότι αν δεν κάνει το σωστό, θα μάθει όλη η Μάνη για την παράλληλη σχέση που είχε τόσα χρόνια, ενώ ζούσε η γυναίκα του.

Στο μεταξύ η Αντιγόνη προχωράει και νομικά το θέμα πηγαίνοντας στον Λυκούργο. Εκεί του εξηγεί τι έχει συμβεί και μαζί με τον Λυκούργο αποφασίζουν να κάνουν αγωγή κατά του Ισίδωρου, προκειμένου να τον αναγκάσουν να προχωρήσει στην εξέταση DNA.

Η ΧΑΪΔΩ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΡΩΜΕΝΗ

Η Χάιδω κάνει εκκαθάριση στα έγγραφα του Πέτρου και πέφτει πάνω σε ύποπτες φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας. Η οργή την τυφλώνει και έξαλλη μπαίνει στο γραφείο του άντρα της όπου τα κάνει όλα άνω-κάτω και βρίσκει επιπρόσθετες αποδείξεις ότι ο άντρας της είχε παράνομη σχέση με άλλη γυναίκα. Η παράκρουσή της είναι τόσο μεγάλη που αρχίζει να ψάχνει ποια είναι αυτή, ενώ ζητά από τον Πότη να της αποκαλύψει Ποια ήταν η ερωμένη του άντρα της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής παλεύει να πνίξει τον Μάρκο με μαξιλάρι

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ

Ο Λυκούργος δέχεται αιφνιδιαστική επίσκεψη από την κόρη του, την Ισμήνη, η οποία του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στην Αρεόπολη για πάντα, καθώς χώρισε με τον άντρα της. Η χαρά του είναι μεγάλη που έχει υποδεχτεί την κόρη και το εγγόνι του, έχει όμως να αντιμετωπίσει τα κουτσομπολιά της μικρής κοινωνίας σχετικά με τον χωρισμό της από τον άντρα της.

Στο μεταξύ η Ισμήνη αρχίζει να συνηθίζει τη νέα της πραγματικότητα και δεν αργεί να ενταχθεί στην παρέα των κοριτσιών, οι οποίες την καλοδέχονται. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα καθώς μετά από λίγες μέρες ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *