Άγριες μέλισσες, Δρόσω και Κωνσταντής ζευγάρι ξανά!

Άγριες μέλισσες, Δρόσω και Κωνσταντής ζευγάρι ξανά!Άγριες μέλισσες, Δρόσω και Κωνσταντής ζευγάρι ξανά!

Ο χωρισμός τους έχει στοιχίσει και στους δύο και παρά τις προσπάθειες να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, σύντομα Δρόσω και Κωνσταντής θα αρχίσουν να έρχονται και πάλι κοντά!

Άγριες μέλισσες, Δρόσω και Κωνσταντής ζευγάρι ξανά!

Οι άσχημες εξελίξεις και κυρίως οι αποκαλύψεις στο τέλος του β΄ κύκλου είχαν οδηγήσει τη Δρόσω και τον Κωνσταντή στον οριστικό χωρισμό. Μπορεί η απόφαση να ήταν κοινή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως και οι δύο δεν υπέφεραν -και συνεχίζουν να υποφέρουν από αυτή. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ…

Οι εξελίξεις και ο Σέργιος τους φέρνουν σε επαφή

Παρά τις προσπάθειες να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, οι εξελίξεις και ο μικρός Σέργιος τους φέρνουν κάποιες φορές σε επαφή και είναι εμφανές Πως υπάρχει ακόμα συναίσθημα ανάμεσά τους. Ομως, κάπου εκεί θα έρθουν και οι μεγάλες ανατροπές, καθώς η Δρόσω θα αρχίσει να έρχεται πιο κοντά με τον Λευτέρη Μεγαρίτη, ο οποίος μάλιστα της προσφέρει και τη βοήθειά του στο θέμα του Λάμπρου και την πληροφορεί για όσα μπορεί να μάθει κρυφά από τον πατέρα του, ενώ η παράνομη σχέση του Κωνσταντή και της Ζωή Μεγαρίτη θα γίνει γνωστή και στον Ακύλα που θα δείξει το σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπό του και στους δύο.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: για ποιόν το θέλει η Μυρτάλη το όπλο

Ο Κωνσταντής εκτός από το ποτό, το οποίο ήδη αρχίζει να του εμφανίζει θέματα υγείας, θα έχει να αντιμετωπίσει και την εκδικητική μανία του Ακύλα, που Παρά το γεγονός ότι είναι γιος του Δούκα Σεβαστού, έχει πια τέτοια εξουσία που Κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να γλιτώσει τον Κωνσταντή από τα χέρια του αδίστακτου άντρα. Κανείς, εκτός από τη Δρόσω!

Μόνο η δική της αγάπη είναι ικανή να επαναφέρει τον Κωνσταντή στον ίσιο δρόμο και ο έρωτας που έχει για εκείνον είναι κάτι που θα γίνει αντιληπτό και από τον Λευτέρη που θα αναγκαστεί να κάνει Πίσω στα δικά του «θέλω» για να τη δει ευτυχισμένη. Εννοείται πως και εκείνος θα προσφέρει τη βοήθειά του για να σωθεί ο Κωνσταντής και από τη μανία του Ακύλα και όταν τα εμπόδια ξεπεραστούν οριστικά, τότε Δρόσω και Κωνσταντής θα γίνουν ξανά ζευγάρι.

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΣΗΜΙΝΑΣ & ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΡOΣΩ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

Η αλήθεια είναι πως από την περσινή σεζόν οι τηλεθεατές θέλουν διακαώς να δουν στο τέλος τη Δρόσω και τον Κωνσταντή να παντρεύονται και να ζουν μαζί ευτυχισμένοι. Ομως, σύμφωνα με τους εκκλησιαστικούς κανόνες, δεν επιτρέπει σε δύο αδέλφια να παντρευτούν δύο αδελφές και ο γάμος Νικηφόρου και Ασημίνας ήταν ένα πρώτο εμπόδιο στον έρωτα της Δρόσως και του Κωνσταντή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει κακό στην Ιουλία;

Ομως σύντομα θα δούμε το πρώτο ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο καθώς πια το μόνο που τους ενώνει είναι ο μικρός Σέργιος και τίποτε άλλο, αφού από την πλευρά τουλάχιστον της Ασημίνας το θέμα «Νικηφόρος» έχει κλείσει οριστικά και στη ζωή της θα μπει για τα καλά ο Πέτρος, ο οποίος και της εξομολογείται τα συναισθήματά του, τα οποία είναι αμοιβαία. Μη νομίζετε όμως πως το διαζύγιο θα είναι… βελούδινο, καθώς θα περάσουν από πολλά στάδια και πολλές κόντρες μέχρι να βγει.

Ωστόσο, όταν θα βγει, θα ανοίξει και επίσημα πια ο δρόμος για να μπορέσουν να παντρευτούν η Δρόσω με τον Κωνσταντή, όπως επιθυμεί και το τηλεοπτικό κοινό. Ετσι δεν αποκλείεται στο τέλος αυτοί οι δύο να βρουν επιτέλους την ευτυχία τους… μαζί!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *