ΣΑΣΜΟΣ Spoiler: Βασιλική και Μαθιός σε κίνδυνο!

ΣΑΣΜΟΣ Spoiler: Βασιλική και Μαθιός σε κίνδυνο!

Η σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική συνεχίζεται, παρότι βρίσκονται σε τραγικό αδιέξοδο. Οι δυο τους ξέρουν ότι ποτέ δεν θα μπορέσουν να ζήσουν τον έρωτά τους απαλλαγμένοι από όσα τους βαραίνουν. Ποτέ δεν θα είναι ελεύθεροι και πάντα θα κρύβονται από τα μάτια όλου του κόσμου. Αλλά μέχρι πότε; Ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν έρχεται σύντομα και απειλητικά… Το περιοδικό TV Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ…

Η Καλλιόπη τους παρακολουθεί

O Μανόλης γνωρίζει τη σχέση του ΜαΘιού με τη Βασιλική, αλλά δεν τολμάει ούτε στον ίδιο του τον εαυτό να το ομολογήσει. Από την άλλη η Καλλιόπη, παρότι δεν μπορεί να φανταστεί καν τι συμβαίνει, προσπαθεί να τους απομακρύνει, έστω για τα μάτια του κόσμου και τα κουτσομπολιά.

Ο Μαθιός όλο και ζητάει από τη Βασιλική να ξεφύγουν λίγο από την κλειστή κοινωνία του χωριού τους και τώρα ήρθε η ώρα που και η Βασιλική αρχίζει να αποζητάει λίγες στιγμές μαζί του μακριά από τον κίνδυνο να τους δει κάποιος.

Ετσι το παράνομο ζευγάρι αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής, που περιμένει τόσο καιρό. Ολα είναι κανονισμένα και ετοιμάζονται να φύγουν έχοντας βρει τις κατάλληλες δικαιολογίες για να μην καταλάβει κανείς πως θα φύγουν μαζί: «Εσύ θα πεις ότι πας στο Ρέθυμνο για κάποιες δουλειές και ότι θα μείνεις να δεις μια φίλη σου και για μένα μη σε νοιάζει, τα έχω ήδη κανονισμένα», της λέει ο Μαθιός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στον μικρό Πετρή

Λίγο αργότερα όμως ένα τηλεφώνημα του Αντώνη θα ταράξει τον Μαθιό… Ο Αντώνης χωρίς πολλά-πολλά ρωτάει τον Μαθιό: «Εσύ μπορεί να ξέρεις. Υπάρχει περίπτωση η Βασιλική να είχε ή να έχει εραστή;». Ο Μαθιός μόλις το ακούει το αρνείται έξαλλος: «Τι είναι αυτά που λες; Τρελάθηκες; Για τη Βασιλική μιλάς», του τονίζει, αλλά του μπαίνουν υποψίες ότι παρακολουθούν τη Βασιλική.

Ετσι ακυρώνει την εκδρομή τους χωρίς να της αποκαλύψει τον λόγο: «Κάτι έτυχε που δεν μπορώ να αναβάλλω. Θα το κάνουμε κάποια άλλη στιγμή και σύντομα», της υπόσχεται.

Στο μεταξύ η Καλλιόπη πληροφορείται τις υποψίες που έχει η αστυνομία για τη Βασιλική: «Βρε λες; Η Βασιλική να έχει εραστή και αυτός να πήγε να ξεπάστρεψε τον Στεφανή;», μονολογεί και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Λίγο αργότερα ο Μαθιός με τη Βασιλική κανονίζουν να βρεθούν στο Ρέθυμνο, αλλά δεν ξέρουν ότι εκεί έχει ακολουθήσει τη Βασιλική και η Καλλιόπη…

Τα πράγματα όμως για το ζευγάρι, ευτυχώς την τελευταία στιγμή, αλλάζουν προς καλή τους τύχη. Η Βασιλική έχει πάει στο Ρέθυμνο λίγο νωρίτερα από τη συνάντησή της με τον Μαθιό και κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά για να περάσει η ώρα. Πίσω της βέβαια βρίσκεται η Καλλιόπη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ Κόβει Τις Φλέβες Της – Την Βρίσκει Η Μάνα Της Σε Λίμνη Αίματος

Η Βασιλική μπαίνει σε ένα κατάστημα που το έχει μια φίλη της. Η Βασιλική την αγκαλιάζει και αρχίζουν να μιλάνε. Οταν βλέπει αυτή τη σκηνή η Καλλιόπη ανακουφίζεται: «Αντε μωρέ. Αθώα είναι η γυναίκα. Τη φίλη ήρθε να δει κι εγώ τζάμπα την υποψιάστηκα», λέει και φεύγει για να μην τη δει κανείς. Βέβαια λίγο μετά η Βασιλική με τον Μαθιό συναντιούνται κανονικά, αλλά η Καλλιόπη ήδη έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

ΠΕΤΡΟΣ & ΑΡΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ

Ο Πέτρος μαθαίνει για τη σχέση Aστέρη και Αργυρώς και γίνεται έξαλλος. Ούτε η Μαρίνα ούτε η γιαγιά Ειρήνη μπορούν να τον μεταπείσουν. Μετά τα βαριά λόγια που ανταλλάσσουν, η Αργυρώ μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει πικραμένη από το σπίτι της. Ο Αστέρης, από την άλλη, πηγαίνει να βρει τον Πέτρο και του λέει ότι αγαπά την αδελφή του και ποτέ δεν ήθελε να βλάψει την οικογένειά τους. Ο Πέτρος όμως είναι ανένδοτος. Και καθώς οι μέρες περνούν, τα δύο αδέλφια συνεχίζουν να μη μιλούν μεταξύ τους, Ωστόσο λίγο αργότερα ο Πέτρος ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσει σπίτι, χωρίς αποτέλεσμα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *