Ποιοι άντρες του ζωδιακού απατούν πιο συχνά

Ποιοι άντρες του ζωδιακού απατούν πιο συχνά
Ποιοι άντρες του ζωδιακού απατούν πιο συχνά

Κακά τα ψέματα, η απιστία είναι μέσα στις σχέσεις και, λίγο ή πολύ, όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι μαζί της…

 

Η απιστία δεν κοιτά φύλο, ηλικία ή ακόμα και ζώδιο, έρχεται από εκεί που δεν το
περιμένεις και σπέρνει μεγάλους μπελάδες!

 

Όλοι οι άντρες του ζωδιακού βρίσκονται συχνά στον πειρασμό να ενδώσουν σε αυτήν, ποιοι όμως το κάνουν; Ποιοι άντρες απατούν πιο συχνά και ποιες είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν κάθε άνδρα στην απιστία;

Διάβασε ποιοι είναι οι αστρολογικοί δείκτες σε έναν αστρολογικό χάρτη, που φανερώνουν ότι ένας άντρας έχει την τάση για απιστία και στη συνέχεια διάβασε το ζώδιό του, για να μάθεις αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες…

Οι βασικοί αστρολογικοί δείκτες της απιστίας

Συγκεντρώσαμε τους πιο βασικούς αστρολογικούς δείκτες που φανερώνουν ποιοι άνδρες ενδίδουν πιο εύκολα στην απιστία… Δες αν ο άνδρας που σε ενδιαφέρει έχει έναν από τους παρακάτω αστρολογικούς δείκτες στο ωροσκόπιό του. Όσο περισσότερους αστρολογικούς δείκτες απιστίας έχει, τόσες περισσότερες είναι και οι πιθανότητες να ενδώσει σε έναν τέτοιο πειρασμό.

Αφροδίτη ή Άρης στους Διδύμους, στον Ζυγό ή στους Ιχθείς φανερώνει ότι ένας άνδρας συχνά εμπλέκεται σε διλήμματα στα αισθηματικά του! Ο άνδρας με Αφροδίτη στους Διδύμους αντιμετωπίζει επιπόλαια την αισθηματική του ζωή με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι και η απιστία είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ο άνδρας με την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Ζυγού θέλει πάντα να έχει μία «καβάντζα», επομένως πριν χωρίσει από μία σχέση, θα έχει φροντίσει πρώτα να κάνει μία καινούργια σχέση! Όσο για τον άνδρα που έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο των Ιχθύων, όταν νιώσει λίγο παραμελημένος, γοητεύεται αμέσως από έναν νέο έρωτα…

Αφροδίτη ή Άρης, σε τετράγωνο/αντίθεση με Πλούτωνα: Εδώ να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άντρα, που λατρεύει το ερωτικό παρασκήνιο… Έλκεται από κάθε τι μυστικό και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη και τις ορμές του!

 

Αφροδίτη ή Άρης σε οποιοδήποτε ζώδιο, σε τετράγωνο/αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Αυτός ο άνδρας έχει την τάση να εξαπατά και να εξαπατάται στα αισθηματικά του! Εξιδανικεύει ανθρώπους και καταστάσεις και σε μία δύσκολη στιγμή, μπορεί εύκολα να την «πατήσει» και να απιστήσει!

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη: Ο άνδρας που έχει αυτή την όψη στο ωροσκόπιό του, όταν βρίσκεται σε μία σχέση νιώθει ένα συναισθηματικό κενό. Δεν καλύπτεται εύκολα από έναν ερωτικό δεσμό, για αυτό και αναζητά νέες συγκινήσεις, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να τα κάνει σαλάτα.

Ο Ουρανός σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη: Δεν μπορεί εύκολα αυτός ο άνδρας να αντισταθεί στο ρίσκο και την περιπέτεια μίας ερωτικής απιστίας.

Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο: Σε μία μόνιμη και σταθερή σχέση, αυτός ο άνδρας μπορεί εύκολα να εξαπατήσει (αλλά και να εξαπατηθεί) και να μην πάρει κανείς ούτε γάτα, ούτε ζημία!

Πηγή:myastro.gr

Διαβάστε Επίσης  Deepak Chopra: Που βρίσκεται η αληθινή αγάπη;

Αφήστε μια απάντηση