Λέρος: Εφιαλτική ομολογία του πατέρα

Λέρος: Εφιαλτική ομολογία του πατέρα
Λέρος: Εφιαλτική ομολογία του πατέρα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του νησιού της Λέρου, έπειτα από την αποκάλυψη του βιασμού των παιδιών μιας οικογένειας από τους ίδιους τους γονείς τους. Η υπόθεση άρχισε να γίνεται γνωστή το μεσημέρι της
Δευτέρας ενώ μέχρι και αυτή την ώρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ο πατέρας, κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας, ομολόγησε τις κτηνώδεις πράξεις που έκανε με τη σύζυγό του εις βάρος των παιδιών τους. Όπως προέκυψε από την ομολογία του, τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνιμα μεθυσμένος.

Διαβάστε Επίσης  Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε δάσος στη Χαλκιδική


.



Μάλιστα οι γονείς φέρονται να βίαζαν τα ανήλικα παιδιά εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές η μητέρα όχι μόνο ήξερε και δεν μιλούσε αλλά συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών.


Το ζευγάρι συνελήφθη, κρατείται και θα οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα. Πατέρας και  μητέρα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους.


Την καταγγελία έκανε η θεία των παιδιών που μίλησε για ασελγείς πράξεις κινητοποιώντας τους αστυνομικούς. Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν πως το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. 

Διαβάστε Επίσης  Για τέταρτη μέρα αγνοούνται οι ανήλικες αδερφές από το Δήλεσι


.



Έτσι, μιλώντας με ψυχολόγο περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η 14χρονη, η μητέρα όχι μόνο ήξερε και δεν μιλούσε, αλλά συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της.Φως στην υπόθεση βεβαίως αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.


Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά της οικογένειας είναι 13, 10 και 20 ετών, με το ενήλικο να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.Όπως έχει γίνει γνωστό, τα δύο ανήλικα τώρα θα τα αναλάβει η θεία τους. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *