Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση του Κολωνού

Τρίτη σύλληψη άνδρα ηλικίας 55 ετών, που σχετίζεται βάσει των υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων άμεσα με την υπόθεση του Κολωνού και τους βιασμούς του 12χρονου κοριτσιού, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα από τις αστυνομικές Αρχές.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ.:

«Συνελήφθη πριν από λίγο με ένταλμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής 55χρονος ημεδαπός για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Η ανακοίνωση για τους δύο προσαχθέντες στην Ευελπίδων

Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για την χθεσινοβραδινή σύλληψη του 35χρονου και του 39χρονου, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στην 33η ανακρίτρια της Ευελπίδων.

Διαβάστε Επίσης  Εύβοια: Χιονίζει σε όλο το νησί μέχρι και τη θάλασσα

«Συνελήφθησαν με εντάλματα δύο ημεδαποί που κατηγορούνται ότι προέβησαν σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες της 3-11-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 2 ημεδαποί, 35 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αντίστοιχα.

Διαβάστε Επίσης  Ακρίβεια: Αδιανόητες οι τιμές στο κρέας - Πάνω από 90% η εβδομαδιαία αύξηση στο τραπέζι

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον (3) φορές και ο 39χρονος (1) φορά και προέβησαν στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στην οικία του 35χρονου: 3 laptop, tablet, 2 κινητά τηλέφωνα.

Στην οικία του 39χρονου: πιστόλι και 42 φυσίγγια, tablet, κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *