«Όχι» της ΝΔ στη νέα πρόσκληση Τσίπρα για ντιμπέιτ

«Όχι» της ΝΔ στη νέα πρόσκληση Τσίπρα για ντιμπέιτ

«Όχι» της ΝΔ στη νέα πρόσκληση Τσίπρα για ντιμπέιτ

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΝΔ στην νέα πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του: “Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας”» τονίζουν πηγές της ΝΔ οι οποίες και έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με τη δήλωση του κ. Τσίπρα που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης

Τσίπρας σε Μητσοτάκη για ντιμπέιτ: Όποτε θέλετε, όπου θέλετε

«Κύριε Μητσοτάκη, τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;», αναφέρει νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε Επίσης  Αρχίζει το μεσημέρι η μάχη στη Βουλή

Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτει ακόμη:

Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *