Πώς να μην «πνίξετε» τον σύντροφό σας στη συγκατοίκηση

Πώς να μην «πνίξετε» τον σύντροφό σας στη συγκατοίκηση

Αφού περάσεις την περίοδο που αναρωτιέσαι αν είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε και αποφασίσετε πως ήρθε επιτέλους αυτή η ώρα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική με το θέμα του χώρου και του χρόνου σας.

Η συγκατοίκηση είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη σχέση ενός ζευγαριού και θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση στο τι μπορείς να κάνεις προκειμένου να μην κολλήσεις πάνω του.

Πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες και ο καθένας να έχει και τη «δική του ζωή». Τώρα πιθανόν να αναρωτιέσαι πως θα γίνει αυτό εφόσον εσείς ήδη ετοιμάζεστε να συγκατοικήσετε. Εμείς είμαστε εδώ λοιπόν για να σου δώσουμε τα tips που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας και μετά την συγκατοίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Απιστία: Τα 9 «σωσίβια» για να ξεπεράσετε τον πόνο και τις άσχημες σκέψεις

1. Ξεκίνα μια δραστηριότητα μόνη σου

Με αυτό τον τρόπο θα περνάτε χρόνο χωριστά, θα εκτονώνεις τα νεύρα σου χωρίς να χρειάζεται να σε βλέπει και, πίστεψέ μας, θα είναι αρκετές οι φορές που θα πιάνεις τον εαυτό σου να σου λείπει αφού δεν θα ναι δίπλα σου. Αν ο αγαπημένος σας κανονίσει να βγει με τους φίλους του, μην κάτσετε σπίτι να τον περιμένετε. Βγείτε κι εσείς!

2. Shopping therapy

Κανόνισε να πας για ψώνια μόνη σου ή με κάποια φίλη σου και μην μπεις στον πειρασμό να του δείξεις τι αγόρασες ή τι δοκιμάζεις. Είναι πολύ πιο ωραίο και ενδιαφέρον να τα δει φορεμένα πάνω σου, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα.

3. Κανόνισε μια έξοδο

Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα θα πρέπει να κανονίζεις να δεις τις φίλες σου, τα ξαδέρφια σου, την οικογένειά σου. Με αυτό τον τρόπο θα ξεφεύγετε και θα νιώθεις λίγο και το αίσθημα της ανυπομονησίας πριν γυρίσεις σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Τι είναι αυτό που κρατά το πάθος ζωντανό μετά από πολλά χρόνια σχέσης;

4. Μην κάτσεις σπίτι

Σε παρόμοιο mood με το παραπάνω, αν εκείνος κανονίσει να βγει έξω με τους φίλους του, μην κάτσεις σπίτι και τον περιμένεις. Κανόνισε και εσύ να βγεις με την παρέα σου. Κατά τη διάρκεια που θα ετοιμάζεστε να είσαι σίγουρη ότι θα υπάρξει μια αγωνία και λίγο ζήλια, αφού θα ετοιμάζεστε για να βγείτε χωριστά, όμως αυτό είναι και το αίσθημα που θέλουμε να πετύχεις. Μόλις γυρίσετε από την έξοδό σας να είσαι σίγουρη ότι η ανυπομονησία θα σας ανταμείψει.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu