Κολαστήριο ζώων στο Περιστέρι


Δύο μέρες αργότερα, την Παρασκευή 24/11, οι φιλόζωοι έχασαν τα τέσσερα σκυλιά, και οι έρευνες
τους επί 3 ημέρες, σε συνεργασία με το ΔΗΚΕΠΑΖ και τον Δήμο δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ώσπου το μεσημέρι της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, ένας κάτοικος της περιοχής περπατώντας κατά μήκος του Κηφισού, αντίκρισε με την άκρη του ματιού στο παράθυρο του εν λόγω κτηρίου έναν γνώριμο σε αυτόν σκύλο, τον «Ιντεφίξ», να γαβγίζει μανιωδώς πάνω στο περβάζι του παραθύρου.

Ο​ι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ερεύνησαν τους χώρους, αντικρίζοντας εκτός από τα υπολείμματα ζώων, ρουχισμό και σκεύη μαγειρικής, σημάδια που δείχνουν πρόσφατη ανθρώπινη δραστηριότητα
Ο περαστικός, που εξιστορεί τα γεγονότα στον φακό του zougla.gr αλλά θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, εισήλθε στο κτήριο και έφτασε στο συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου ανακάλυψε ότι η πόρτα είχε «αμπαρωθεί» με σύρτη. Σπάζοντας την πόρτα, βρήκε εντός του δωματίου τα 4 σκυλιά που ήταν χαμένα, σε κατάσταση τρόμου. 

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ερεύνησαν τους χώρους, αντικρίζοντας εκτός από τα υπολείμματα ζώων, ρουχισμό και σκεύη μαγειρικής, σημάδια που δείχνουν πρόσφατη ανθρώπινη δραστηριότητα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.


Δείτε το ρεπορτάζ:http://www.zougla.gr/greece/article/kolastirio-zon-sto-peristeri

Διαβάστε Επίσης  Έκτακτο δώρο Πάσχα: Ποιοι οι δικαιούχοι και πότε θα πληρωθούν! Ποια είναι τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *