Η Γη της Ελιάς: «Εγώ έβαλα να σκοτώσουν τον Αποστόλη»
Μια ομολογία σοκ θα κάνει ο Πότης στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», μετά το τραγικό συμβάν με τον Αποστόλη.
Συλλαμβάνουν τον Πότη ως ηθικό αυτουργό
Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην κηδεία των παιδιών του Πότη και της Άννας Ο σπαραγμός τους είναι ανείπωτος. Η στεναχώρια όμως του Πότη γίνεται γρήγορα οργή. Μάλιστα όπως θα δούμε δίνει εντολή δολοφονίας για τον Αποστόλη.
Η οικογένεια του Πότη φτάνει στη Μάνη για να πάρουν εκδίκηση. Όμως δεν μπορούν να βρουν πουθενά τον Αποστόλη. Ο Πότης εξοργισμένος λέει «Κρύβεται το κάθαρμα, άνανδρος.
Αλλά που θα πάει, θα τον ξετρυπώσω και θα πληρώσει για το κακό που μου έκανε». Τελικά σύμφωνα με το TV24 τον εντοπίζουν και δεν διστάζουν να τον πυροβολήσουν. Ο Αποστόλης τραυματίζεται σοβαρά. Η Αναστασία και ο Τζον τον βρίσκουν σε πολύ άσχημη κατάσταση και τον πάνε στο νοσοκομείο.
Στο μεταξύ γίνεται γνωστή η απόπειρα δολοφονίας και ο Κουράκος δίνει εντολή να τον συλλάβουν και να τον πάνε στο τμήμα. Όταν ο Πότης πηγαίνει στο τμήμα λέει στον Κουράκο όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς»: «Ναι αστυνόμε, εγώ έβαλα να σκοτώσουν τον Αποστόλη κι εγώ έθαψα τα κορίτσια μου, που μου σκότωσε. Τι θαρρείς ότι θα τον αφήκω να ζήσει;».
Ο Κουράκος αν και καταλαβαίνει πως αισθάνεται προσπαθεί να τον συνεφέρει.
«Κοίτα μπορώ να σου φορέσω χειροπέδες και να σε χώσω μέσα με την κατηγορία του ηθικού αυτουργού σε απόπειρα δολοφονίας, αλλά δεν θα το κάνω γιατί σέβομαι τον πόνο και το πένθος σου, αλλά μην μάθω κάτι γιατί θα σε μπουζουριάσω και δεν θα σου χαριστώ» του λέει.