Σασμός – ράκος ο Αστέρης: «Θα πάρω το παιδί και θα φύγω»

 

Σασμός – ράκος ο Αστέρης: «Θα πάρω το παιδί και θα φύγω»

Άσχημες εξελίξεις θα δούμε να σημειώνονται με Αργυρώ και Αστέρη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και το ζευγάρι θα φτάσει στον χωρισμό.Σασμός – ράκος ο Αστέρης: «Θα πάρω το παιδί και θα φύγω»

 

Συγκεκριμένα, η Αργυρώ ζητάει επίμονα από τον Αστέρη να της αποκαλύψει γιατί αποφάσισε τόσο ξαφνικά και απότομα να απομακρυνθεί από την οικογένεια του αλλά εκείνος ανένδοτος.

 

Έτσι, η Αργυρώ τον προειδοποιεί πως θα φύγει. «Λυπάμαι Αστέρη, αλλά δεν αντέχω να με διώχνεις από τη ζωή σου συνέχεια. Αν συνεχίσεις έτσι θα πάρω το παιδί και θα φύγω». Ο Αστέρης φυσικά πανικοβάλλεται, όπως διαβάζουμε στο daddycool και το TiVi Σίριαλ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ανατροπή: Αλλάζει μέρες προβολής η σειρά του ALPHA;

«Εσύ και ο Πετράκης μας είστε οι προτεραιότητες μου, όμως μόνο λίγο χρόνο σου ζητώ Αργυρώ. Λίγο χρόνο για να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά».

Τελικά, όμως, η Αργυρώ θα μάθει την αλήθεια και τον λόγο που ο Αστέρης έκοψε επαφές με τον Μαθιό και την Καλλιόπη από το στόμα μάλιστα της Εύας. Η πρώτη θα γίνει έξαλλη και θα ζητήσει από τον Αστέρη να καταγγείλει τον αδερφό του, απειλώντας τον πως αν δεν το κάνει εκείνος, θα το κάνει η ίδια…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σε τί κατάσταση ανοίγει η Βασιλική τα μάτια της

Ο Αστέρης δεν το κάνει, η Αργυρώ του ζητά να επιλέξει ή εκείνη ή την οικογένειά του και εκείνος διαλέγει τον Μαθιό και την Καλλιόπη κι έτσι θα έρθει ο χωρισμός, όπως θα δούμε στη συνέχεια του Σασμού…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *