Το Ναυάγιο: Η Στέλλα μένει ξανά έγκυος – Πατέρας ο Βασίλης

 

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα μένει ξανά έγκυος – Πατέρας ο Βασίλης

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα μένει ξανά έγκυος – Πατέρας ο Βασίλης

 

Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει την Στέλλα στα επόμενα επεισόδια στο “Ναυάγιο” καθώς μένει ξανά έγκυος και πατέρας του παιδιού είναι ο Βασίλης.

Η Στέλλα δεν κατάφερε να γεννήσει το δικό της παιδί από τον Κυριάκο, αφού πέθανε στη γέννα και ο Ιπποκράτης μαζί με τον Σάββα και την μαία, έκαναν κομπίνα και της έδωσαν το μωρό της Ειρήνης.

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα μένει ξανά έγκυος- Πατέρας ο Βασίλης

Η Στέλλα δεν δέθηκε από την αρχή με το μωρό, ενώ όσο προχωρούν τα επεισόδια θα δούμε να μαθαίνει και το γεγονός πως το παιδί δεν είναι στην πραγματικότητα δικό της, αλλά της Ειρήνης. Όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24 η Ειρήνη, μαζί με τον Βασίλη και την Ειρήνη θα ερευνήσουν το θέμα και θα φτάσουν μέχρι την Μαριάννα, τη μαία.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία – ΕΡΤ: Δύο κόσμοι, μια θάλασσα μυστικά – Το νέο τρέιλερ

Εκείνη θα υποδείξει τον Ιπποκράτη και η Ειρήνη θα επιβεβαιώσει αυτό που φοβόταν. Ο Ιπποκράτης κρύβεται πίσω από την αλλαγή των μωρών. Η Στέλλα θα μάθει για την αλλαγή αυτή και θα σοκαριστεί. Όμως η ζωή της επιφυλάσσει μία ευχάριστη έκπληξη.

Σύντομα η Στέλλα θα αρχίσει να μην αισθάνεται καλά, σε σημείο που θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστώσει αν είναι καλά στην υγεία της. Και τότε θα μάθει πως είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Μάλιστα θα ανακοινώσει τα ευχάριστα στο Βασίλη και σε εννιά μήνες θα γίνουν γονείς.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: H Θεοφανώ μπαίνει στο στόχαστρο πολλών και επικίνδυνων ανθρώπων

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *