Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121, 122

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 118 , 119 , 120 , 121, 122: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 118 στις 6/3/2023
Επεισόδιο 118
Κυριακή

Η Χάιδω ενημερώνει τον Λυκούργο για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στην Μαργαρίτα, τον Αλέξη και την Αθήνα. Ο Λυκούργος με τη σειρά του μοιράζεται τον προβληματισμό του με το Μιχάλη που τον συμβουλεύει να έχει το νου του καθώς χωρίς καταγγελία δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Η Μαργαρίτα με την Χάιδω αποφασίζουν να κάνουν γλέντι για να αλλάξουν τη διάθεση τους. Η Άννα μαθαίνει ότι η Ειρήνη, βγαίνει με τον Λεωνίδα σε αντίθεση με τον Δημοσθένη ο όποιος δεν μπορεί να βρει με ποιον κυκλοφορεί η κόρη του.

Ο Στάθης ανακοινώνει στην Ιουλία πως η Ευτυχία και ο Κουράκος είναι ζευγάρι και εκείνη νιώθει ανακούφιση επειδή ο πρώην της, προχώρησε στη ζωή του.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 119 στις 7/3/2023
Επεισόδιο 119
Δευτέρα

Στο μεταξύ η Αθηνά, οργισμένη περνάει στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη πως αν ακουμπήσει ξανά εκείνη ή την Μαργαρίτα, την επόμενη ώρα θα βρεθεί στη φυλακή.

Η Δήμητρα για μια ακόμη φορά θα τρυπώσει στο σπίτι του Δημοσθένη και θα ψάξει για στοιχεία εναντίον του. Όταν όμως το σκάει χτυπάει το χέρι της. Ο Κουράκος τα μαθαίνει και της απαγορεύει να ξαναμπεί κρυφά στο σπίτι του Καπερνάρου.

Η οριστική υιοθεσία της Αγγελικής φέρνει ανακούφιση στους Βρεττάκους και γλυκόπικρα συναισθήματα στην Αντιγόνη. Αυτό το ευχάριστο συμβάν γίνεται αφορμή να αποφασίσει ο Ισίδωρος να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσουν με την Ιουλία.

Στο μεταξύ οι καυγάδες ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Άρη συνεχίζονται παρά τις προσπάθειες της Εύας και του Χρήστου να τους συμφιλιώσουν. Σύντομα οι εντάσεις ανάμεσα τους κορυφώνονται και τελικά ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 120 στις 9/3/2023
Επεισόδιο 120
Τρίτη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως και βάζουν πάλι το Δημοσθένη στο στόχαστρο. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης δυσαρεστείτε από τα έσοδα του ελαιώνα και ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι το επαγγελματικό τους μέλλον είναι αμφίβολο. Η Ειρήνη ενώ οδηγεί κάνει μία επιπολαιότητα και χάνει εντελώς τον έλεγχο με αποτέλεσμα να τρακάρει άσχημα.

Μόλις μαθαίνουν για το τροχαίο ο Δημοσθένης και η Ασπασία αναστατώνονται πολύ και τρέχουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει συμβεί, τρομαγμένοι ύστερα από όσα πέρασαν με τον αδικοχαμένο Κίμωνα.

Δίπλα τους βρίσκονται ο Στάθης και η Αρετή. Σύντομα και η Δήμητρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Ειρήνη, όμως ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες το Δημοσθένη. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ο Λεωνίδας.

Ρωτά για την κατάσταση της Ειρήνης, γεγονός παραξενεύει το Δημοσθένη. Μεγαλύτερη εντύπωση όμως προκαλούν οι αντιδράσεις του Φίλιππου, ο οποίος καταφθάνει συντετριμμένος. Ο Λεωνίδας προσπαθεί πάλι να δει την Ειρήνη ενώ ο Φίλιππος τον διώχνει για να μην τον δει ο Δημοσθένης και προκληθούν εντάσεις.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 121 στις 10/3/2023
Επεισόδιο 121
Πέμπτη

Ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Μαργαρίτας αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον Αλέξη και την άρνηση του να επισκεφτεί τον ψυχίατρο. Η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει τη μάνα του ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας είναι ενήμερος για την αλλόκοτη συμπεριφορά του.

Η πεσμένη απόδοση της Αλκμήνης έχει οδηγήσει την Μυρτάλη σε αδιέξοδο. Προτείνει να της δώσει μια ευκαιρία ακόμα. Η Αντιγόνη συνιστά στην Μαρίνα να ξεκουραστεί και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την πιέζουν να μη δουλέψει για πολύ.

Ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει αφορμή να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή σχετικά με τις συνέπειες των πράξεων του. Ο Αλέξης λαμβάνει το μήνυμα και ταράζεται. Σύντομα όμως ένα σχόλιο της Χρυσούλας τον εξαγριώνει. Αρπάζει ένα μαχαίρι και την απειλεί.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 122 στις 11/3/2023
Επεισόδιο 122
Παρασκευή

Η Ιουλία θυμάται και εξομολογείται στο Στάθη ένα τραυματικό συμβάν από το παρελθόν το οποίο εξηγεί την μεγάλη της φοβία για τις μηχανές. Η Δήμητρα μπαίνει πάλι στο σπίτι του Δημοσθένη για να ψάξει αλλά αυτή τη φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Ασπασία που αιφνιδιάζεται όταν την βλέπει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Βόμβα απο Πότη και Άννα στο τέλος της σειράς
Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τoν Γ κύκλο
Η Δήμητρα αναγκάζεται να της ομολογήσει τα πάντα. Μόλις την πείθει να την αφήσει να συνεχίσει την έρευνα στο σπίτι η Ασπασία προτείνει να μην μπαίνει πλέον σαν τον κλέφτη αλλά να της ανοίγει η ίδια. Η Ισμήνη εντοπίζει ακόμα ένα λάθος, της Αλκμήνης στη δουλειά.

Όμως αυτή τη φορά εκείνη αντιδρά με άσχημο τρόπο. Ο Στάθης επιμένει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για το παρελθόν της Ιουλίας όταν ζούσε στην Αθήνα προκαλώντας την έκρηξη της. Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως η Μαρίνα και η Δήμητρα έχουν γίνει καλές φίλες και ζηλεύει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *