Σασμός: Η απόφαση της Θεοδώρας ανατρέπει τα πάντα

Σασμός: Η απόφαση της Θεοδώρας ανατρέπει τα πάνταΣασμός: Η απόφαση της Θεοδώρας ανατρέπει τα πάντα

Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή θα βρεθεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός, η Θεοδώρα. Πιο συγκεκριμένα, η Θεοδώρα σε μια από τις πολλές τετ-α-τετ συζητήσεις με το Μανόλη μαθαίνει το μεγάλο μυστικό που κρύβει εδώ και καιρό ο αδελφός της. Ποιο είναι αυτό;

Η Θεοδώρα μαθαίνει την αλήθεια στην σειρά Σασμός

Σασμός: Η απόφαση της Θεοδώρας ανατρέπει τα πάντα
Ότι ο Μαθιός κρύβεται πίσω από το φονικό του Στεφανή. Ο Μανόλης πάνω στη συζήτηση που κάνει με τη Θεοδώρα του ξεφεύγουν κάποια λόγια μέσα από τα οποία φωτογραφίζεται ο δολοφόνος του Στεφανή. Η Θεοδώρα μένει άναυδη και από εκείνη τη στιγμή βασανίζεται μέσα της για το τι πρέπει να κάνει. Από το μυαλό της περνάει η εικόνα του Πέτρου και το πόσο άδικα τελικά έχασε τη ζωή του. Επιπλέον θεωρεί ότι με τη πράξη του αυτή, ο Μαθιός, οδήγησε τον ίδιο τον αδελφό του στην εκδίκηση καταστρέφοντας του την ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει τη δολοφονία που έκανε η Ευτυχία

 

Η Θεοδώρα τώρα καταλαβαίνει γιατί ο αδελφός της όλο αυτό το διάστημα από τη στυγερή δολοφονία του Στεφανή και μετά ήταν φοβισμένος. Από τη μια σκέφτεται να καταδώσει το Μαθιό στην αστυνομία και είναι έτοιμη προς στιγμήν να το κάνει, αλλά από την άλλη προβληματίζεται μήπως η κίνηση της αυτή θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του αγαπημένου της αδελφού. Τελικά ο φόβος της για το ενδεχόμενο να βρεθεί σε δύσκολη θέση ο Μανόλης θα κυριαρχήσει και η Θεοδώρα θα κρατήσει το μυστικό μέσα της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Που βρίσκεται η Πηνελόπη στο τέλος της σειράς;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *