Το Προξενιό της Ιουλίας: Μένει έγκυος αλλά δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μένει έγκυος αλλά δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μένει έγκυος αλλά δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας μιας και θα σημειωθεί μια εγκυμοσύνη βόμβα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV η Ιουλία εξαφανίζεται μαζί με την κόρη της από το αρχοντικό με τη βοήθεια του Επιφάνειου και η Χάδω είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης καθώς πίστευε ότι η ίδια πλέον θα αναθρέφει το παιδί και το αισθάνεται δικό της ενώ από την πλευρά του ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες προκειμένου να βρεθούν και να επιστρέψουν στο σπίτι. Το Προξενιό της Ιουλίας: Μένει έγκυος αλλά δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη ενώνει Αστέρη και Αργυρώ

 

Ταυτόχρονα, η Ιουλία μαθαίνει την συγγένεια του Χρήστου με τον Επιφάνειο ενώ παράλληλα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Γρηγόρη και το κλίμα ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους είναι πολύ φορτισμένο.

Την ίδια στιγμή, η Στάσα βρίσκεται στο αρχοντικό και ο Γιωργίκης στρέφεται εναντίον της λόγω της εξαφάνισης της Ιουλίας με αποτέλεσμα η γυναίκα να κινδυνεύει στα χέρια του.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Φιλιώ υποψιάζεται ότι είναι έγκυος διότι έχει καθυστέρηση για αυτό και μοιράζεται τις σκέψεις της στη Κυριακούλα, η οποία φυσικά χαίρεται με την ιδέα ότι σύντομα πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο της εγγόνι και ζητάει από την νύφη της να κάνει εξετάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη τους κρατά όλους στο χέρι

Η Φιλιώ έχει φροντίσει ήδη να κάνει ένα αιματολογικό έλεγχο με τη βοήθεια του εραστή της, του γιατρού Γκλαβάνη και λέει στην πεθερά της να μην αποκαλύψει ακόμα στο Γρηγόρη για την εγκυμοσύνη της διότι θέλει να του κάνει έκπληξη, όπως θα δούμε στο Προξενιό της Ιουλίας.

Τελικά, θα δούμε πως η κοπέλα είναι πράγματι έγκυος ωστόσο η ίδια δεν γνωρίζει αν το μωρό που κυοφορεί είναι του συζύγου της ή του εραστή της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *