Σασμός: Της περνάνε χειροπέδες – Θα γλιτώσει την φυλακή;

 

Σασμός: Της περνάνε χειροπέδες – Θα γλιτώσει την φυλακή;

Σασμός: Της περνάνε χειροπέδες – Θα γλιτώσει την φυλακή;

 

Δύσκολες στιγμές θα βιώσει η Σάντρα στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό, καθώς θα της περάσουν χειροπέδες και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η Σάντρα συνεχίζει να μπλέκεται στη ζωή όλων και κυρίως του Αστέρη. Όμως, η εξάρτηση της από τον τζόγο πρόκειται να την φέρει αντιμέτωπη με μεγάλους μπελάδες. Κάποια στιγμή η κοπέλα ετοιμάζεται να πάει στη λέσχη αλλά λίγο πριν φύγει δέχεται μία επίσκεψη που θα την φέρει αντιμέτωπη με τις πράξεις της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

 

Σασμός: Της περνάνε χειροπέδες – Θα γλιτώσει την φυλακή;

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα διαπιστώνει πως κάποιος της έκλεψε ένα ακριβό και πολύτιμο περιδέραιο. Αμέσως, ενημερώνει τον Αντώνη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να ψάξει ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Έτσι σύντομα από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ανακαλύπτει πως το περιδέραιο της Μαρίνας το έκλεψε η Σάντρα.

Ο αστυνόμος χωρίς να χάσει χρόνο τη συλλαμβάνει όπως διαβάζουμε στο MyTv και τη μεταφέρει για ανάκριση. Ωστόσο, λόγω του ότι η κοπέλα είναι κόρη του Δημήτρη και οι πράξεις της είναι απόρροια του εθισμού της, τίθεται σε μεγάλο δίλημμα. Ή θα καταλήξει φυλακή ή θα μεταφερθεί σε κέντρο απεξάρτησης.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έξαλλος ορκίζεται να σκοτώσει τον Βίκο

Η σύλληψη ταρακουνάει για τα καλά τη Σάντρα και στην σκέψη πως θα χάσει την ελευθερία της συνειδητοποιεί πως είναι εξαρτημένη από το τζόγο. Έτσι, συμφωνεί να πάει για απεξάρτηση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *