Η Γη της Ελιάς: «Μόνη μου θα πεθάνω εδώ μέσα»

 

Η Γη της Ελιάς: «Μόνη μου θα πεθάνω εδώ μέσα»

Η Γη της Ελιάς: «Μόνη μου θα πεθάνω εδώ μέσα»

 

Πολύ δύσκολες ώρες θα περάσει η Αρετή στη φυλακή όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς τόσο με την ψυχολογία όσο και με την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα νιώθει ολομόναχη, μιας και η Ασπασία και η Βασιλική δεν την επισκέπτονται πλέον στην φυλακή και νιώθει πληγωμένη που την έχουν εγκαταλείψει όλοι, ενώ νιώθει ότι πληρώνει τα λάθη άλλων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός «Ντροπή του! Το μπάσταρδο!»

Έτσι, τα νεύρα και η πίεση που έχει έχουν έντονη αρνητική επίδραση της υγεία της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv, η Αρετή μέρα με την μέρα γίνεται ολοένα και χειρότερα.

Βυθισμένη στην θλίψη, δηλητηριάζει τον οργανισμό της με πόνο πίκρα και κακές σκέψεις και κάποια στιγμή, ο πόνος της πνίγει τόσο πολύ, που την αρρωσταίνει.

Αρχικά, ενώ βρίσκεται στο κελί της, χάνει ξαφνικά της αισθήσεις της. Μετά από την λιποθυμία, η κατάσταση της υγείας της Αρετής επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς και η ίδια σκέφτεται πως την έχει βρει κάποια σοβαρή ασθένεια κατά την παραμονή της στην φυλακή..

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Θαμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και ταράζουν τις ζωές όλων

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *