Παράδεισος Κυριών: Εκτός ορίων ο Σίμος χαστουκίζει την Αμαλία

 

Παράδεισος Κυριών: Εκτός ορίων ο Σίμος χαστουκίζει την Αμαλία

Παράδεισος Κυριών: Εκτός ορίων ο Σίμος χαστουκίζει την Αμαλία

 

Δύσκολες στιγμές έρχονται για την Αμαλία η οποία, όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών», βρίσκεται σε αδιέξοδο μετά από ένα καβγά που έχει με τον Σίμο και εκείνος σηκώνει χέρι πάνω της.

 

Σοκαρισμένη η Αμαλία με την κίνηση του Σίμου

Η Αμαλία προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον Ντίνο, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να ζήσει ούτε λεπτό μακριά του. Τα συναισθήματα της είναι πέρα από κάθε λογική.

Η Αμαλία πηγαίνει στον «Παράδεισο» και εκεί μιλάει με τον Ντίνο. Εντωμεταξύ έρχονται και πάλι κοντά και δίνουν ένα παθιασμένο φιλί., το οποίο βλέπει η Μιράντα. Σοκαρισμένη αμέσως απομακρύνεται για να μην τη δουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το δείπνο με τα συμπεθέρια και το νυφικό κρεβάτι

Την ίδια στιγμή φτάνει εκεί και ο Χριστόφορος που πάει να μπει στο γραφείο για να μιλήσει στον Ντίνο, αλλά η Μιράντα βρίσκει μια δικαιολογία για τον απομακρύνει από το μαγαζί.

Μετά από κάποιες ώρες η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι. Σε μια κουβέντα που έχει με τον Σίμο τον πιέζει να πουλήσει το ποσοστό του στον «Παράδεισο» στον Ντίνο. Ο Σίμος όμως εκνευρίζεται που η Αμαλία επιμένει και της λέει ότι τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Ντίνο.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: «Όλος ο κόσμος κουβεντιάζει τα ρεζιλίκια μας»

Η Αμαλία σύμφωνα με το περιοδικό My TV, το αρνείται και καθώς το ζευγάρι καβγαδίζει , ο Σίμος, όπως θα δούμε στον «παράδεισο των Κυριών», βγαίνει εκτός εαυτού και της δίνει ένα χαστούκι. Εκείνη σοκαρισμένη που ο άντρας της σήκωσε χέρι, ξεσπά και εκείνος της ζητάει συγνώμη.

Τότε η Αμαλία του απαντά ότι θα τον συγχωρήσει μόνο αν πουλήσει το ποσοστό του στον Ντίνο και εκείνος αναγκάζεται να δεχτεί.

Εντωμεταξύ η Αμαλία συνεχίζει να είναι στεναχωρημένη από τη συμπεριφορά του Σίμου και είναι πολύ σκεπτική….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *