Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην ΜαργαρίταΟ Θεοδόσης ζητάει από την Μαργαρίτα να μείνουν μαζί στο ίδιο σπίτι, θέλοντας να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, στην γη της ελιάς. Εκείνη είναι απότομη και διστακτική απέναντί του, πιστεύοντας πως ο πρώην σύζυγός της δεν έχει αλλάξει, όπως της ορκίζεται.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις της, ο Θεοδόσης δε φεύγει από το πλευρό της, αλλά και από το πλευρό του Αλέξη. Αγκαλιάζει με αγάπη τον γιο του και δικαιολογεί τις απάνθρωπες πράξεις του.

Η Μαργαρίτα παλεύει με κάθε τρόπο να τον βγάλει από τη ζωή της, όμως είναι μάταιο. Ο Θεοδόσης της αποκαλύπτει πως έχει μεταβιβάσει την περιουσία του στο όνομά της και πως την ταβέρνα που θα ανοίξει στην Μάνη, θα την ονομάσει “Μαργαρίτα”.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αργοπεθαίνει από το συκώτι του

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Όλες αυτές οι κινήσεις, έχουν σκοπό να δείξουν στην αγαπημένη του πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Ζητά μία δεύτερη ευκαιρία, με την πρωταγωνίστρια της σειράς να προβληματίζεται αρκετά.

Χωρίς να την ενημερώσει, ο Θεοδόσης θα αγοράσει ένα μεγάλο και πολυτελές σπίτι για την Μαργαρίτα, με στόχο να στεγάσουν εκεί τον έρωτά τους, στην γη της ελιάς. Ο Αλέξης θα ενθουσιαστεί και προσπαθήσει να μιλήσει στην μητέρα του.

Πράγματι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Μαργαρίτα θα λυγίσει. Θα δώσει μία ευκαιρία στον πρώην σύζυγό της και θα ξεκινήσουν μία ζωή κοινή. Μόνο που η μοίρα της επιφυλάσσει πολλές ανατροπές. Τί κρύβει ο Θεοδόσης και ποιοι είναι οι αληθινοί του στόχοι;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αμαλία και Ισίδωρος παντρεύονται κρυφά απ’ όλους

πηγή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα βαφτίζει το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα εθισμένη στον τζόγο – Χάνει όλα τα λεφτά της

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *