Survivor: Ποια η τέταρτη υποψήφια χθες 3/4; Στα μαχαίρια Παππάς-Σταμάτης

Survivor: Ποια η τέταρτη υποψήφια χθες 3/4; Στα μαχαίρια Παππάς-Σταμάτης

Survivor: Ποια η τέταρτη υποψήφια χθες 3/4; Στα μαχαίρια Παππάς-Σταμάτης

Με την υπόδειξη της τέταρτης υποψήφιας “κλείδωσε” χθες 3/4 η διαδικασία αποχώρησης στο Survivor, την ώρα που δε λέει να σταματήσει η κόντρα και η ανταλλαγή πυρών, Αλέξη Παππά και Σταμάτη Ταλαδιανού. Ποια παίκτρια βγήκε για πρώτη φορά στον…τάκο χθες 3/4;

Τελευταίος αγώνας ασυλίας χθες 3/4 για κόκκινους και μπλε, με τη νίκη να παίρνουν τελικά οι κόκκινοι με σκορ 12-11, στέλνοντας τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού με κατεβασμένα μούτρα. Και αυτό γιατί οι επιλογές που θα έπρεπε να είναι δύο, έγιναν μία, λόγω τραυματισμού.

Ποια η τέταρτη υποψήφια χθες 3/4 στο Survivor

Τη Σταυρούλα Χρυσαειδή υπέδειξαν χθες 3/4 οι μπλε, κατόπιν και υπόδειξής της. Η παίκτρια που βρέθηκε για πρώτη φορά στη θέση αυτή επεσήμανε ότι η ίδια το ζήτησε από τους συμπαίκτες της και δίκαια έπραξαν καθώς η Αναστασία που θα μπορούσε κι εκείνη να ψηφιστεί είναι τραυματισμένη. Σημειωτέον υποψήφιες προς αποχώρηση πέρα από τη Σταυρούλα είναι η Ιωάννα Τζαβέλα, η Άιρα Αντομαϊτίτε και η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler (17/3): Οι τραυματίες επιστρέφουν στα αγωνίσματα – Τι θα γίνει με την Ασημίνα

Στα μαχαίρια Αλέξης-Σταμάτης

Ένα σχόλιο του Σταμάτη κατά τη διάρκεια του run εις βάρος της Ασημίνας “άναψε” χθες τα αίματα. Συγκεκριμένα όταν η Ασημίνα έπαιζε με τη Χρύσα ο Σταμάτης είπε “πέσε” κάτι που το άκουσε η Δαλάκα και ζήτησε εξηγήσεις.

Επί τόπου ο Σταμάτης ζήτησε συγνώμη, ωστόσο οι κόκκινοι έγιναν έξαλλοι. Στο συμβούλιο μάλιστα ο Λιανός έθιξε το θέμα με το Σταμάτη να περιγράφει το σκηνικό και τον Παππά να ξεσπά: “Ενώ ζητάω συγγνώμη στην ομάδα σου γυρνάς και μου λες “τι λες ρε μ@λ@κα;” και μου κολλάς τη μούρη σου…”, είπε ο Ταλαδιανός με τον Αλέξη να του απαντά πως αντέδρασε έντονα:

Διαβάστε Επίσης  Eurovision: Χαμός με την ανακοίνωση της Ισπανίας κατά της EBU

“Ρίξε μου και μια σφαλιάρα την επόμενη φορά…”, επέμεινε τότε ο Σταμάτης, με τον Αλέξη να τον διακόπτει λέγοντάς του:

“Δεν θα σε αφήσω να μιλήσεις γιατί λες βλακείες αυτή τη στιγμή”. Το κλίμα έντασης κορυφώθηκε με τον Αλέξη να επιμένει πως δέχθηκε τη συγνώμη του Σταμάτη και τον τελευταίο να μην ηρεμεί λέγοντας και ξαναλέγοντας: “Αν δεν συγκρατούσα τα νεύρα μου θα παίζαμε ξύλο”. Τότε ο Παππάς επανήλθε προειδοποιώντας: “Με απειλείς; Έχεις τέτοια πρόθεση;

Είσαι τέτοιος τύπος; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ”.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *