Η Γη της Ελιάς: «Είμαστε φτωχή οικογένεια, στη βιοπάλη»

Η Αριάδνη και η Βασιλική ετοιμάζουν έκπληξη στον Στάθη για τα γενέθλιά του όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», αλλά εκείνος θυμάται κάτι από το παρελθόν και στεναχωριέται, ενώ αναγκάζεται να τους εξηγήσει τον λόγο.

Η Βασιλική και Αριάδνη πλέον έχουν έρθει πολύ κοντά και έτσι ετοιμάζουν μια έκπληξη γενεθλίων για τον πατέρα τους. Μόλις λοιπόν τον ακούν να ανοίγει την πόρτα τρέχουν να ανάψουν τα κεράκια, του τραγουδούν και αφού εκείνος σβήνει τα κεράκια του δίνουν ενθουσιασμένες και τα δώρα του.

Εκείνος τότε τους λέει ότι από 15 χρονών δεν γιορτάζει τα γενέθλιά του και οι κόρες του προσπαθούν να τον κάνουν να τους μιλήσει και να τους εξηγήσει το γιατί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο αρραβώνας διαλύεται – Η Σεμίνα ετοιμάζει εκδίκηση

Τότε ο Στάθης αρχίζει να τους λέει ότι όταν ήταν 15 χρονών είχε ερωτευτεί ένα κορίτσι που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Στα γενέθλια του αποφάσισε να καλέσει αυτό το κορίτσι και κάτι άλλα παιδιά στο σπίτι για να γιορτάσουμε. «Είχα έναν κουμπαρά. Είμαστε φτωχή οικογένεια, Αριάδνη στη βιοπάλη. Σκεφτόμουν ότι θα σπάσω τον κουμπαρά, θα πάω να πάρω λίγα τσιπς, καμιά πορτοκαλάδα, τέτοια διάφορα..».

Συνεχίζοντας όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» ο Στάθης λέει στη Βασιλική και στην Αριάδνη «Γυρίζω σπίτι χαρούμενος και βλέπω τη μάνα μου να κλαίει σπαραξικάρδια. Το ρεύμα κομμένο και ο πατέρας να ‘χει βγει στη γύρα για δανεικά…». μετά τους εξηγεί ότι έσπασε τον κουμπαρά του και έδωσε στους γονείς του ότι χρήματα είχε μέσα, δανείστηκε ο πατέρας του και άλλα χρήματα και πήγε την άλλη μέρα να πληρώσει για το ρεύμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Καλλιόπη: «Ο Πετρής είναι δικό μας κοπέλι»

«Δεν υπήρχαν κινητά τότε.. Βγήκα έξω στον δρόμο και περίμενα τους συμμαθητές μου, να τους πω ότι κάτι συνέβη, ούτε θυμάμαι τι ψέμα είπα, και άκυρο το πάρτι. Ήθελα να πεθάνω από την ντροπή μου…» του λέει και τα κορίτσια του τον αγκαλιάζουν βλέποντας και την άλλη πλευρά του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *