Survivor Spoiler 1/5: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα

 

Survivor Spoiler 1/5: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα

Survivor Spoiler 1/5: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα

 

Για τον τέταρτο αγώνα ασυλίας θα παίξουν απόψε 1/5 στο Survivor οι δύο ομάδες και σας έχουμε το Spoiler για το ποια θα τον κερδίσει. Μαχητές ή Διάσημοι;

Την Κυριακή, αρχικά, το επεισόδιο άρχισε με την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου, λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, η αιφνίδια αποχώρησή της δεν κλόνισε τους Μπλε, οι οποίοι κέρδισαν στο flag race με 12-11.

Έτσι, οι Κόκκινοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού με αποτέλεσμα ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους να είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδος από τους κόκκινους, επικρατώντας στις αρνητικές ψήφους έναντι της Δώρας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 8/5 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Την Δευτέρα, η νίκη ήταν κατακόκκινη με τελικό σκορ 12-7, με τους μπλε να φθάνουν στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν το δεύτερο υποψήφιο. Και αυτός είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Χθες, οι Μπλε ήταν αυτοί που νίκησαν την τρίτη ασυλία με σκορ 12-8 και έτσι οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στην κάλπη, βγάζοντας τον τρίτο υποψήφιο, που ήταν τελικά η Ασημίνα.

«Το ζήτησα από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Δεν θέλω να είμαι το βαρίδι στην ομάδα. Αν το νιώσω αυτό θα πάω στους ανθρώπους της παραγωγής και θα πω να αποχωρήσω», είπε η παίκτρια.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 9/4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Survivor Spoiler 1/5: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα

Πάμε τώρα στα σημερινά…

 

Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν απόψε 1/5 για τον τέταρτο αγώνα ασυλίας στο Survivor και σύμφωνα με το πρώτο Spoiler που έχουμε, η ομάδα που κερδίζει είναι η Κόκκινη!

Ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται και το όνομα του τέταρτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *