Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Παγίδα θανάτου για την…

 

Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Παγίδα θανάτου για την…

Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Παγίδα θανάτου για την…

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην σειρά του ALPHA Ο παράδεισος των κυριών, στον ALPHA καθώς η Στέλλα επιχειρεί ξανά να σκοτώσει την Μιράντα.

Η ίδια θέλει να τη βγάλει από τη μέση μιας και βλέπει πως έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Χριστόφορο, για αυτό ετοιμάζει ένα νέο χτύπημα.

Συγκεκριμένα, η Στέλλα ρίχνει λάδι στον κουβά της σφουγγαρίστρας και τρίβει τις σκάλες, όμως εκείνη την ώρα επιστρέφει ο Χριστόφορος και πάει να ανέβει τις σκάλες:

Διαβάστε Επίσης  Ψέματα επόμενα επεισόδια: 7 , 8

«Σας παρακαλώ, πού πάτε. Σας θέλω, μην ανεβαίνετε ένα λεπτό για να σας μιλήσω», του λέει και προσπαθεί να τον εμποδίσει ν’ ανέβει τα σκαλιά, όμως ο Χριστόφορος εκνευρίζεται πολύ και αρχίζει να της φωνάζει.

Οι δυο τους τσακώνονται άσχημα ενώ η Μιράντα που ακούει τις φωνές, τρέχει να δει τι συμβαίνει, γλιστράει στις σκάλες, πέφτει και χτυπάει πολύ άσχημα. Ο Χριστόφορος τη βάζει στο αυτοκίνητο και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: μπαράζ εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια

Λίγο αργότερα ο Σωτήρης ψάχνει τον Χριστόφορο και η Στέλλα τον ενημερώνει: «Εχει πάει την κυρία Μιράντα στο νοσοκομείο γιατί είχε ένα ατύχημα κι έχει χτυπήσει το πόδι της, αλλά δεν ξέρω σε ποιο νοσοκομείο είναι».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *