Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Παγίδα θανάτου για την…

 

Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Παγίδα θανάτου για την…

Παράδεισος Κυριών – Σοκ: Παγίδα θανάτου για την…

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην σειρά του ALPHA Ο παράδεισος των κυριών, στον ALPHA καθώς η Στέλλα επιχειρεί ξανά να σκοτώσει την Μιράντα.

Η ίδια θέλει να τη βγάλει από τη μέση μιας και βλέπει πως έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Χριστόφορο, για αυτό ετοιμάζει ένα νέο χτύπημα.

Συγκεκριμένα, η Στέλλα ρίχνει λάδι στον κουβά της σφουγγαρίστρας και τρίβει τις σκάλες, όμως εκείνη την ώρα επιστρέφει ο Χριστόφορος και πάει να ανέβει τις σκάλες:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βρίζει άσχημα τον Λυκούργο

«Σας παρακαλώ, πού πάτε. Σας θέλω, μην ανεβαίνετε ένα λεπτό για να σας μιλήσω», του λέει και προσπαθεί να τον εμποδίσει ν’ ανέβει τα σκαλιά, όμως ο Χριστόφορος εκνευρίζεται πολύ και αρχίζει να της φωνάζει.

Οι δυο τους τσακώνονται άσχημα ενώ η Μιράντα που ακούει τις φωνές, τρέχει να δει τι συμβαίνει, γλιστράει στις σκάλες, πέφτει και χτυπάει πολύ άσχημα. Ο Χριστόφορος τη βάζει στο αυτοκίνητο και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Κουράκος: «Σε έβλεπα να σερβίρεις και…»

Λίγο αργότερα ο Σωτήρης ψάχνει τον Χριστόφορο και η Στέλλα τον ενημερώνει: «Εχει πάει την κυρία Μιράντα στο νοσοκομείο γιατί είχε ένα ατύχημα κι έχει χτυπήσει το πόδι της, αλλά δεν ξέρω σε ποιο νοσοκομείο είναι».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *