Η Γη της Ελιάς – Νέα τεράστια ανατροπή: «Δεν θα γεράσω μόνος μου»

 

Η Γη της Ελιάς – Νέα τεράστια ανατροπή: «Δεν θα γεράσω μόνος μου»

Η Γη της Ελιάς – Νέα τεράστια ανατροπή: «Δεν θα γεράσω μόνος μου»

 

Μια μεγάλη ανατροπή θα δούμε ξανά στην ζωή της Ασπασίας στην σειρά Η Γη της Ελιάς, μιας και ο Δημοσθένης ανακοινώνει πως παντρεύεται μια άλλη γυναίκα.

Ο ίδιος θέλει να γυρίσει η Ασπασία κοντά του και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία κίνηση κι έτσι καταστρώνει ένα ακόμη σχέδιο και ρισκάρει ή να τη χάσει για πάντα ή να την κάνει να γυρίσει κοντά του. Έτσι λοιπόν, ο Δημοσθένης βρίσκει μια ωραία ψηλή ξανθιά κοπέλα και συμφωνεί μαζί της, να υποδυθεί τη σύντροφό του.

Λίγο αργότερα την παρουσιάζει στην Ειρήνη:

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Δολοφονική επίθεση στην Αργυρώ

«Από εδώ η Ελένη. Η Ελένη είναι δικηγόρος από την Καλαμάτα και είναι η μέλλουσα σύζυγός μου», της λέει και η Ειρήνη τρελαίνεται με όλα αυτά που ακούει. «Αυτό ήταν. Αντε γεια που θα μου φέρεις και καινούρια μαμά. Μετά το μούλικο, μας παρουσιάζεις και γυναίκα. Καλά, εσύ δεν έλεγες ότι μόνο τη μάνα μου θέλεις και καμία άλλη;».

«Κι έτσι είναι. Τη μάνα σου ήθελα και θέλω, αλλά δεν γίνεται, το βλέπεις κι εσύ.

Τόσες προσπάθειες έχω κάνει και δεν γυρίζει. Ειρήνη, τέλος. Δεν μπορώ άλλο να ζω μόνος μου σαν τον μαγκούφη. Χρειάζομαι μια γυναίκα στη ζωή μου και σ’ αυτό το σπίτι. Δεν θα γεράσω μόνος μου», εξηγεί στην Ειρήνη ο Δημοσθένης, ελπίζοντας πως θα πάει να τα πει όλα στην Ασπασία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μανόλης εκμυστηρεύεται τον νέο του έρωτα

Φυσικά, η Ειρήνη πράγματι πηγαίνει στην Ασπασία και της λέει τα πάντα, ωστόσο δεν πτοείται, μιας και της λέει χαρακτηριστικά: «Δεν με ενδιαφέρει, Ειρήνη. Ας κάνει ό,τι θέλει. Ας παντρευτεί, ας κάνει κι άλλα παιδιά. Μακριά από μένα να μείνει μόνο».

Παρόλα αυτά, η εξέλιξη αυτή θα φέρει μεγάλη ανατροπή στην ζωή της Ασπασίας όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς καθώς μπορεί να το παίζει αδιάφορη, ωστόσο μέσα της θα καίγεται…

Θα τον διεκδικήσει ξανά ή θα τον εγκαταλείψει για πάντα;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *