Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα καταστρέφει και την Ασπασία

 

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα καταστρέφει και την Ασπασία

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα καταστρέφει και την Ασπασία

 

Άλλο ένα πρόσωπο εισβάλει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» με σκοπό να κάνει δύσκολη τη ζωή της Αρετής μέσα στη φυλακή κι αυτή είναι η Κούλα, η οποία βρίσκεται στη φυλακή γιατί εξαπατούσε πλούσιους άνδρες και τους έτρωγε την περιουσία τους, μοιράζεται το ίδιο κελί στη φυλακή με την Αρετή.

Πως θα εξελιχθεί η… «συγκατοίκηση» τους; Η Κούλα κάνει τη φίλη στην Αρετή γιατί έχει το σκοπό της. Στο πρόσωπο της Αρετής βλέπει το νέο της θύμα. Μιλά στην Αρετή για τη μεταφυσική και τις προηγούμενες ζωές ενώ παράλληλα προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τη ζωή της.Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα καταστρέφει και την Ασπασία

Διαβάστε Επίσης  Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: 10 χρόνια; Ε και; Έρχεται κι άλλο!

Όταν δει στο επισκεπτήριο την Ασπασία θα βάλει «λυτούς και δεμένους» να μάθουν το τηλέφωνο της.

Το βρίσκει και επικοινωνεί μαζί της. Από τη στιγμή εκείνη και μετά βάζει μπρος το σχέδιο της για ν’ αρπάξει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί. Η Κούλα λέει στην Ασπασία ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει τη ζωή της Αρετής πολύ εύκολη μέσα στη φυλακή.

Της ζητά 10.000 ευρώ για να της εξασφαλίσει κινητό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αν πειράξεις τον Μαθιό υπέγραψες την καταδίκη σου»

Η Ασπασία θα πέσει στη παγίδα της και θα της δώσει τα λεφτά που ζητά.

Η Κούλα φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσει να ζητά χρήματα από την Ασπασία βρίσκοντας πάντα την κατάλληλη δικαιολογία. Η Αρετή δεν έχει καταλάβει κάτι καθώς η Κούλα την έχει από κοντά παρέχοντας της κάθε βοήθεια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *